Що робити з Кредит Плюс? 40 днів протермінування

Ysist

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
16
Бали
8
Ysist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, у мене 40-вий день протермінування, на протязі цих 40 днів пропонували їхні "Супер лояльні умови" точніше такі собі😅 Зараз написали в вайбер що якщо оплати не буде то подадуть до суду, та кинули мені їхні судові справи. Хотів домовитися на тіло + 1000 зверху, не погодилися. Кажуть що типу на сьогодні ми штраф зняли з вас, а ви оплатіть і все.
Тіло - 10000
Відсоток - 6945
Штраф - 5000
Хочуть - 21945

Зараз написали в вайбер що якщо оплати не буде то подадуть до суду, та кинули мені їхні судові справи.
Это популярная пугалка. Когда хотят подать, то подают, а не пишут х...))

Это популярная пугалка. Когда хотят подать, то подают, а не пишут х...))
Тільки що написав про реструктуризацію, пишуть мені що не передбачена вона мені. Ну значить почекають ще з оплатою

краще б не заходив у їх клятий додаток, наярюють вже годину дай Боже

Тільки що написав про реструктуризацію, пишуть мені що не передбачена вона мені. Ну значить почекають ще з оплатою

краще б не заходив у їх клятий додаток, наярюють вже годину дай Боже
Та ты у них только в просрочку вошёл недавно. Никто особо не подаёт в суд так рано. Просто развод на дypaка Мне вон тоже писали, что в суд подадим. Говорю, мол, та подавайте, мне всё равно. И больше не пишут.

Я ще доста добре їх підкормив проЛОХаціями, десь більше 10к точно заніс їм. А ви не вкурсі чи можливо у них закрити за тіло. А то ще не дуже читав про них на форумі

Я ще доста добре їх підкормив проЛОХаціями, десь більше 10к точно заніс їм. А ви не вкурсі чи можливо у них закрити за тіло. А то ще не дуже читав про них на форумі
Я закрывал за тело. Но в прошлом. Сейчас у меня их нет.

Назад
Угорі