Що робити з кабінетом Bitcapital після закриття боргу?

• Автор теми Автор теми НебудеМФО
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 750

НебудеМФО

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
НебудеМФО не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановні користувачі які вже закрили бітів, поділіться, будь ласка, хто що робив з особистим кабінетом?

Чи безпечно блокувати та чи взагалі блокують? Чи є РЕАЛЬНІ випадки серед форумчан, коли в їх кабінетах брали позику невідомі? Тиждень тому закрила позику і тепер як ошпарена кілька разів на день перевіряю кабінет.

тепер як ошпарена кілька разів на день перевіряю кабінет.
В який сенс його перевіряти? Ви щось змінете?
Рекомендую попросили їх заблокувати кабінет. Мабуть, це єдиний шанс не отримати новий невідомий кредит. Але й це не дасть гарантій.

Шановні користувачі які вже закрили бітів, поділіться, будь ласка, хто що робив з особистим кабінетом?

Чи безпечно блокувати та чи взагалі блокують? Чи є РЕАЛЬНІ випадки серед форумчан, коли в їх кабінетах брали позику невідомі? Тиждень тому закрила позику і тепер як ошпарена кілька разів на день перевіряю кабінет.
забудьте про "написать заяву" она нужна чтобы одно место подтереть. У битов это не работает, они в не закона, если ваши данные до них попали, вы их никогда не уберете. Они ничего не удаляют и не блокируют. Вы можете их набрать, попросить заблокировать кабинет, но это не даст вам никакой гарантии. На форуме много историй где на людей повесили левые кредиты биты и крипсы. Берите и читайте. И да, все случаи где на людей вешали кредиты биты таки реальны. Так что наслаждаемся дер..мом в которое мы вступили

Но думаю просить кабинет блокировать не вариант, они могут на время его закрыть, чисто для отвода глаз, но потом им ничего не помешает к вашей учетке поменять номер и со спокойной душой взять на вас кредит, если захотят. А так вы хоть имеете доступ к кабинету, чем поможет то, что вы можете зайти в кабинет, не скажу... так мысли в слух. Просто забейте и надейтесь, что они про вас не вспомнят:батл:

Останнє редагування:
Так как я обладатель оформленного кредита без моего ведома, я бы настаивала на блокировке кабинета и записала аудио это и предупредила бы их что вы записуете разговор. Это как моральное давление тоже может быть. Я просила чтобы закрыли и они отказывали несколько раз, как-будто зная что они уже будут оформлять кредит на меня. По итогу поменяли ночью тел, как и во всех историях.

Це їм заяву якусь треба писати? І куди її писати?
Як на мене, це одне й те ж саме, що написати заяву на ім'я кишенькового злодія, який трошки оптимізував ваш бюджет у громадському транспорті, із проханням не робити більше такого. Стосовно адреси - місто Лондон. Починати треба зі слів "Dear Sirs")

Еще как вариант требовать гарантийное письмо и чтобы там было прописано, что вы у них в черном списке и данная богодельня больше никогда не выдаст вам займ. И пока они такое не напишут - долг не платить. Может и не поможет - но, если повесят долг, то когда они будут тыкать вас носом в очередной коллаж, вы тычьте их в это письмо со словами, что у вас есть документальное подтверждение того что вы никак не могли взять в долг и шлите нафиг

Они не меня повесели кредит спустя 2 недели...

Я читаю форум і щалію просто, невже ці біт знахабніли в край. Це жесть
У свої часи прострочки я думала що страшніше е-грошей немає....

Я читаю форум і щалію просто, невже ці біт знахабніли в край. Це жесть
У свої часи прострочки я думала що страшніше е-грошей немає....
Е гроши хуже чем биты?

А я думав, що прибацаніше ССлоан/ФінФорс нікого немає...
Да раньше это были самые конченные конторы. Сейчас это биты

хто що робив з особистим кабінетом?
шліть їх на йух в любому випадку, це шахраї

нема сенсу платити цій конторі хоч і копійку, так як після закриття вигаданого кредиту вони можуть повістити ще один

Назад
Угорі