Що робити коли на роботі погрожують звільненням через відкрите ВП?

• Автор теми Автор теми Роксолана666
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 564

Роксолана666

Форумчанин
Дописи
169
Реакції
19
Бали
318
Роксолана666 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що робити коли через відкрите ВП погрожують звільненням? Сьогодні прийшов на роботу позорний лист із виконавчої служби,після чого мене викликав до себе в кабінет керівник який і влаштував скандал через це і почав погрожувати звільненням. В мене прямо на місці стався нервовий зрив🤯 чи є сенс залишатися на цьому місці далі і чи не виживатимуть мене через ВП з робочого місця???

Виконавче провадження - це особиста справа працівника. Звільнення через наявність ВП буде порушенням Трудового кодексу України.
Роботодавець взагалі не має законного інтересу в цьому питанні, окрім як перераховувати частину зарплати на рахунок виконавця за постановою.
Тут проблема скоріше в другому. Психологічне тиснення та спробу "вичавити" Вас з роботи, користуючись формальною підставою, яка насправді не є законною причиною для звільнення. Щось схоже на мобінг, коли керівник принижує перед колегами, шукає будь який привід Вас звільнити.

Ви мабуть працюєте в навчальному закладі? Бо мені це дуже знайомо. Схожа ситуація була у мого родича із-за дзвінків на роботу. Директорка погрожувала прокуратурою і звільненням.
Родич записав погрозу директора на диктофон. Там ще до дзвінків відносини з директором були не дуже...
Ніхто не звільнив. Працює далі і всі забули що було.

Останнє редагування:
Виконавче провадження - це особиста справа працівника. Звільнення через наявність ВП буде порушенням Трудового кодексу України.
Роботодавець взагалі не має законного інтересу в цьому питанні, окрім як перераховувати частину зарплати на рахунок виконавця за постановою.
Тут проблема скоріше в другому. Психологічне тиснення та спробу "вичавити" Вас з роботи, користуючись формальною підставою, яка насправді не є законною причиною для звільнення. Щось схоже на мобінг, коли керівник принижує перед колегами, шукає будь який привід Вас звільнити.

Ви мабуть працюєте в навчальному закладі? Бо мені це дуже знайомо. Схожа ситуація була у мого родича із-за дзвінків на роботу. Директорка погрожувала прокуратурою.
Родич записав погрозу директора на диктофон.
Ніхто не звільнив. Працює далі і всі забули що було.
Я работаю уборщицей в одной из коммунальных служб.

Але вирішувати Вам, працювати з цією сволотою Вам чи ні.
Звільнити із-за ВП керівник не має права.

Я работаю уборщицей в одной из коммунальных служб.
Здається я бачив не так і мало, але "преса" прибиральниці ..."однієї з комунальних служб за відкрите ВП ще точно не зустрічав. Якщо не не секрет, що Ваша організація обслуговує? Заспокойтесь, мабуть у Вашого керівника потік трішки "баштан".

Здається я бачив не так і мало, але "преса" прибиральниці ..."однієї з комунальних служб за відкрите ВП ще точно не зустрічав.
Ну а чому б і ні? Керівник хоче когось прилаштувати на цю посаду.

Здається я бачив не так і мало, але "преса" прибиральниці ..."однієї з комунальних служб за відкрите ВП ще точно не зустрічав. Якщо не не секрет, що Ваша організація обслуговує? Заспокойтесь, мабуть у Вашого керівника потік трішки "баштан".
Дорожня служба,тобто прибирання доріг,тротуарів,доріжок і т.д

Або у керівника в голові "совок".
Люди із "совка" коли чують слово борг - їх починає тіпати.

Дорожня служба,тобто прибирання доріг,тротуарів,доріжок і т.д
Остудіть його дурну голову.Зверніться з відповідною заявою до прокуратури ( це більше для солідності) і повірте він Вас буде манівцями обходити. А ще запам'ятайте,хто дає можливість до себе відноситися зневажливо, то це триватиме до безкінечності, і не важливо де працює людина- школа,силові структури чи комунальна служба.

Зверніться з відповідною заявою до прокуратури ( це більше для солідності) і повірте він Вас буде манівцями обходити.
Після цього керівник не дасть нормально працювати. Привід для звільнення знайде... Наприклад, погане прибирання території. Невиконання або неналежне виконання службових обов’язків.

Після цього керівник не дасть нормально працювати. Привід для звільнення знайде... Наприклад, погане прибирання території. Невиконання або неналежне виконання службових обов’язків.
Я бачив багатенько директрис шкільних, начальників жеків і т.д. і т.п. ....ця категорія осіб дуже не "любить" зайвої уваги до себе будь-якого правоохоронного органу. Нахабство "злітає" дуже швидко і ніхто вже не шукає приводів,щоб звільнити вчителицю чи тех. працівницю.

Роксолана666, а особисте статеве життя ваше для керівництва не є приводом для звільнення?

працювати з цією сволотою Вам чи ні.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍

мабуть у Вашого керівника потік трішки "баштан".
Та мабуть не трішки...

Або у керівника в голові "совок".
Люди із "совка" коли чують слово борг - їх починає тіпати.
ненормальні...🤦

Зверніться з відповідною заявою до прокуратури
+100!!!

А ще запам'ятайте,хто дає можливість до себе відноситися зневажливо, то це триватиме до безкінечності, і не важливо де працює людина- школа,силові структури чи комунальна служба.
На всі 100 згоден!!

На кожну гайку є болт з лівою різьбою

А я вот как знал, что эта тема будет :)
Шлите своего руководителя в или на и обращайтесь в профсоюз за помощью
Все, посмотрю, такие святые, что хоть к жoпe прикладывай.

Все, посмотрю, такие святые, что хоть к жoпe прикладывай.
Если совок в голове, то это априори невозможно)). При совке святых не было, ибо это порицалось, но были правильные до безобразия)))

Звичайно! Мітла не в ту сторону мете, а лопата взагалі до рук не дається.... Банально, Великий Бос користується слабохарактерністю авторки теми...і насолоджується своєю "впливовістю".

У ТС аццкий кросспостинг, не помню чтобы все, в том числе Командор, так в помощь включались. Я уже тоже вывернулся, а потом снова: позиция 1 - позиция 2, и наоборот. Ну хз.

Останнє редагування:
У ТС аццкий кросспостинг, не помню чтобы все, в том числе Командор, так в помощь включались. Я уже тоже вывернулся, а потом снова: позиция 1 - позиция 2, и наоборот. Ну хз.
Х-З про що ...але однозначно...цікаво...

Назад
Угорі