Що робити і як себе поводити я одна із вас ....

• Автор теми Автор теми Sofia..
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Як себе поводити ?

• Ніяк

Голосів: 7 20.6%
  • Не переживати

Голосів: 25 73.5%
  • Втопитись не варіант

Голосів: 6 17.6%

• Усього проголосувало
    34

Sofia..

Читач
Дописи
4
Реакції
13
Бали
3
Sofia.. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
привіт всім и я з вами) набрала платила рік погашала пролонговувала но в Якийсь момент я зрозуміла что я залізла Вже по Самі помідори... Тереризують сусідів рідних як тримати себе в руках що робити далі ?

привіт всім и я з вами) набрала платила рік погашала пролонговувала но в Якийсь момент я зрозуміла что я залізла Вже по Самі помідори... Тереризують сусідів рідних як тримати себе в руках що робити далі ?
Ось і я тягнула два роки,влазила в борги,а тепер вирішила для себе,що більше не копійки ним , хіба тільки через суд

Просто жити і все. Все що Ви могли, то зробили.
А тепер поміняйте сімкарту і живіть собі спокійно.
Сусіди, родичі на Вас злі? Пограйтесь в "блондинку", я інколи так роблю, коли мені потрібно. Сусідка каже - мені дзвонять за тебе! Ви- Ой як мені соромно, але на жаль грошей немає зовсім, не можу повернути. Але ти скажи, що я вийшла заміж, поїхала по контракту в Канаду, збираю апельсини в Греції, втекла і ти мене вже рік не бачила і не говорила. Нащо мені гроші давали?

не брать трубку ни от кого. это самое главное. нервы будут целее, а соответственно и решения будете принимать обдумано. а то они наговорят вам всякого, вы начнете кипишевать и вдруг вас черт дернет сделать самую ужасную глупость в мире-взять кредит в баке, чтоб погасить мфо!!!! или у кого-то занять!!!!

Беречь здоровье, нервы и постепенно решать проблему.
Кратко, лаконично,и без эмоций))) Ещё бы руководство по решению проблем для полноты картины)))
не парьтесь! вон китайцы берут по 200-300 мфо и у них это тоже проблема!
Ага,а потом крысу сожрал,и слился)

Останнє редагування:
С каждым днем здесь таких как вы становиться все больше и больше, это проблема набирает масштабов с каждым днем, и у всех один и тот же вопрос. Ответ : читайте форум, сдесь есть подробная инструкция для вас, и лично от меня - не платите больше никому, только через суд если до этого дойдёт конечно ! Психологически постарайтесь себя и близких подготовить, а остальное - импровизируйте !
не парьтесь! вон китайцы берут по 200-300 мфо и у них это тоже проблема!
Наверное и коронавирус на них выпустили ?

не брать трубку ни от кого. это самое главное. нервы будут целее, а соответственно и решения будете принимать обдумано. а то они наговорят вам всякого, вы начнете кипишевать и вдруг вас черт дернет сделать самую ужасную глупость в мире-взять кредит в баке, чтоб погасить мфо!!!! или у кого-то занять!!!!
Про кредит в банке - это точно выход не туда. Хотя если тело само по себе не большое, и проценты не накапали - можно попробовать перекредитовать. НО!!! Считать копейка в копейку суммы и сразу удалять личный кабинет. Если не удалить - это будет замкнутый круг...

Скажите всем своим родным, что только безразличие по отношению к звонящим работает. Ваши близкие никому ничего не должны. Пусть ровно отвечают, что им на вас поxep. Вы стали асоциальным персонажем и с вами не общаются. И чем быстрее они займут такую позу, тем скорее им перестанут названивать.
Что касается соседей и прочих попавших под прозвон, не надо испытывать чувство вины и стыда перед ними, вы их в поручители не записывали и телефоны их не раздавали.

Т
Ось і я тягнула два роки,влазила в борги,а тепер вирішила для себе,що більше не копійки ним , хіба тільки через суд
Читаю і просто шокована,у всіх один початок і ті ж самі наслідки...цей сайт-це знахідка.Мої поради щоб будо легше-це розповісти рідним і близьким,сприймають тяжко,але потім легше...чим жити в страху не тільки перед мфо а і рідними...перестати платити пролонгації-це боргова яма,і третє не вестись на провокації,і з часом все налагоджується...знову спокійно спиш ночами...зьявляються кошти для себе і сімью,а не на "пролонгацію", просто відкриваються очі і життя ділиться на "до" і "після"...

Назад
Угорі