Що робить? Продали долг коллекторам

• Автор теми Автор теми Каренина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Каренина

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
24
Бали
33
Каренина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка, якщо МФО прислали смс що перепродали кредит іншим особам, а мені вже більше місяця немає ніякого підтвердження, що мені робити? Телефонують і старі і нові "власники" мого боргу

Скажіть будь ласка, якщо МФО прислали смс що перепродали кредит іншим особам, а мені вже більше місяця немає ніякого підтвердження, що мені робити? Телефонують і старі і нові "власники" мого боргу
Пока не получили подтверждение, долг числится по первичному кредитору. Ничего не делать. Хотите оплатить? Тогда платите первичному кредитору

Каренина, Вариантов несколько, требовать договор переуступки, продолжать включать режим снежинки или договориться на тело+%. Читайте Форум и выбирайте свою позицию.

Пока не получили подтверждение, долг числится по первичному кредитору. Ничего не делать. Хотите оплатить? Тогда платите первичному кредитору
Скажіть, а протягом якого часу я маю отримати новий договір

Ну у вас нет ни одного Подтверждения что это так и есть, все что у вас есть это звонки и непонятные письма без мокрых печатей, по сути какие то мошенники хотят что бы вы им просто так отдали свои кровные, не нужно этого делать только из-за того что всего лишь этого кто то хочет.

Ну у вас нет ни одного Подтверждения что это так и есть, все что у вас есть это звонки и непонятные письма без мокрых печатей, по сути какие то мошенники хотят что бы вы им просто так отдали свои кровные, не нужно этого делать только из-за того что всего лишь этого кто то хочет.
Я так і сказала тим хто дзвонив, що буду спілкуватися лише з представниками МФО там де брала гроші.

Я так і сказала тим хто дзвонив, що буду спілкуватися лише з представниками МФО там де брала гроші.
Письменно! По тому как следующий звонок будет уже от представителя мфо, но с того же самого номера. Логику улавливаете?

Вас именно продали...прислали смс о смене реквизитов?или просто сообщили что передаю третьим лицам?

Я ще жодного не отримала за 7м прострочки. Тількі фількіні грамоти)))))))
і мені лише якісь відксерині листи шлють ,зокрема фактор,кредит капітал,таліон.Скажіть у вас на такій просрочці від родичів відчепилися .Бо я вже боюся коли мені телефонують рідні в очікуванні нових сюрпризів.

і мені лише якісь відксерині листи шлють ,зокрема фактор,кредит капітал,таліон.Скажіть у вас на такій просрочці від родичів відчепилися .Бо я вже боюся коли мені телефонують рідні в очікуванні нових сюрпризів.
Я відразу включила режим сніжинки. Рідні в курсі, змінила сімки,живемо далі. Ще знайши сусідів поговорила 1раз.і все більше не турбують мене. Якщо їм і дзвонять але вони мовчать,і я мовчу))))))

Я відразу включила режим сніжинки. Рідні в курсі, змінила сімки,живемо далі. Ще знайши сусідів поговорила 1раз.і все більше не турбують мене. Якщо їм і дзвонять але вони мовчать,і я мовчу))))))
мріяла про машину і права ,а тепер про життя без боргів й смішно й грішно

І вже слова,щоб ти жив на одну зарплату здаються правильними))))))
мені б з укрсиббанком розібратися і довгами друзям ,яких набрала на пролонгації,а з мфо ,що буде то буде.Чесно кажучи лякає невідомість якими будуть наслідки цих 17 шараг

мені б з укрсиббанком розібратися і довгами друзям ,яких набрала на пролонгації,а з мфо ,що буде то буде.Чесно кажучи лякає невідомість якими будуть наслідки цих 17 шараг
Яка ситуація з банком?і скільки друзям винні?

Вот меня тоже пугает эта неизвестность,у меня 29. Пока ещё месяц прошёл.Звонки.... вчера первое письмо пришло по адресу проживания. В целом ничего страшного не произошло,но мысли ли то постоянно об этом(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі