Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Почитайте форум. Для того, щоб домовитись про лояльні умови не потрібен адвокат. Ви самі це можете зробити. Адвокат потрібний тоді, коли на вас подали до суду для захисту!!!Пропонують займатися переговорами з мфо та контактувати з ними замість мене і домовлятися про лояльні умови закриття ? хтось натрапляв на них? не бачив в темах(
Пропонують нічого не робити за гроші. От і все.Пропонують займатися переговорами з мфо та контактувати з ними замість мене і домовлятися про лояльні умови закриття ? хтось натрапляв на них? не бачив в темах(

тобто,вони взагалі нічого не роблять з цим питанням? ніхто ні з ким не спілкується і не домовляється? або домовляються,але з нюансами?Пропонують нічого не робити за гроші. От і все.
Перемовини... прикольна робота для кредитних адвоГАДів.
Ви це все можете робити самий, у зручний для вас час і на ваших умовах.
Причому безкоштовно.
Форум вам у поміч![]()
З того що я за роки почув про цих помагаторів - нічого за що беруть такі гроші.тобто,вони взагалі нічого не роблять з цим питанням? ніхто ні з ким не спілкується і не домовляється? або домовляються,але з нюансами?
на своїх умовах я навряд стільки часу маю нажаль..тому і звертаюсь до них
Куда торопитесь?на своїх умовах я навряд стільки часу маю нажаль..
вони і дзвінки від мфо не приймають,я так розумію? і телефон все одно буде обірваний?З того що я за роки почув про цих помагаторів - нічого за що беруть такі гроші.
Все це доступно самому при елементарному ігнорі тих підвальних щурів.
Але то ваша справа.
Просто вже величезна кількість подібних вирішень на форумі читав з посту "чого я такий дурний/дурна був/була".
рідних під удар не хочу підставляти на довгий термін..Куда торопитесь?
Ви напевне маєте лишні кошти раз так розсуждаєтетобто,вони взагалі нічого не роблять з цим питанням? ніхто ні з ким не спілкується і не домовляється? або домовляються,але з нюансами?
А Вы думаете, если юрконтора ничего делать не будет делать, но за деньги, это как-то повлияет на звонки родным?рідних під удар не хочу підставляти на довгий термін..
Вхідні стануть платнимиА Вы думаете, если юрконтора ничего делать не будет делать, но за деньги, это как-то повлияет на звонки родным?
я задаю питання людям,які досвідченіше за мене в таких справах,а ви язвить починаєтеВи напевне маєте лишні кошти раз так розсуждаєте
так для цього я і питаю,чи вони зв'язуються вони з мфо взагалі,або від слова зовсім ніА Вы думаете, если юрконтора ничего делать не будет делать, но за деньги, это как-то повлияет на звонки родным?
Вам вже відповіли. Не треба викидати гроші на "юридичні контори". Толку з них 0,0.я задаю питання людям,які досвідченіше за мене в таких справах,а ви язвить починаєте
Artemdd1, почитайте в цьому розділі про такого роду помагаторів. Пишуть люди які вже співпрацювали :вони і дзвінки від мфо не приймають,я так розумію? і телефон все одно буде обірваний?
рідних під удар не хочу підставляти на довгий термін..
тобто ви збираєтесь на свій номер поставити усю! переадресацію дзінків не зрозуміло якій конторі? тоді навіщо вам буде потрібен ваш номер телефону? простіше купити нову сім карту і дзвінки вам не будуть надходити, а ось вашому оточенню як це допоможе?, ви і їх всі номери на переадресацію на цю контору зробите?я задаю питання людям,які досвідченіше за мене в таких справах,а ви язвить починаєте
так для цього я і питаю,чи вони зв'язуються вони з мфо взагалі,або від слова зовсім ні
кажуть переадресацію поставити на їх компанію і вони будуть вести діалог з ними
Ніхто крім вас не вирішить питання з МФО. На це взагалі не потрібен час. Просто ігнор повний, і з часом МФО самі будуть пропонувати нормальні пропозиції. Всі ці юр контори просто розвод на гроші. І ніяк вони не можуть вплинути на дзвінки до ваших рідних.тобто,вони взагалі нічого не роблять з цим питанням? ніхто ні з ким не спілкується і не домовляється? або домовляються,але з нюансами?
Переадресация - это фикция. Иллюзия для неосведомленных граждан.кажуть переадресацію поставити на їх компанію і вони будуть вести діалог з ними
От слова "совсем нет"так для цього я і питаю,чи вони зв'язуються вони з мфо взагалі,або від слова зовсім ні
Тік ток, інстаграм,фейсбук...Де ви їх берете?
Теж платила Лігал Консалт. Шкода,лоханулась на пару тисяч. Цими грошима б закрила якесь мфчмоПропонують займатися переговорами з мфо та контактувати з ними замість мене і домовлятися про лояльні умови закриття ? хтось натрапляв на них? не бачив в темах(
Дякую, мені не требаТік ток, інстаграм,фейсбук...![]()