Що можете сказати про Адвокатську компанію Правда?

• Автор теми Автор теми Artemdd1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K

Artemdd1

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
3
Бали
278
Artemdd1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пропонують займатися переговорами з мфо та контактувати з ними замість мене і домовлятися про лояльні умови закриття ? хтось натрапляв на них? не бачив в темах(

Пропонують займатися переговорами з мфо та контактувати з ними замість мене і домовлятися про лояльні умови закриття ? хтось натрапляв на них? не бачив в темах(
Почитайте форум. Для того, щоб домовитись про лояльні умови не потрібен адвокат. Ви самі це можете зробити. Адвокат потрібний тоді, коли на вас подали до суду для захисту!!!

Пропонують нічого не робити за гроші. От і все.
Перемовини 🤔... прикольна робота для кредитних адвоГАДів.
Ви це все можете робити самий, у зручний для вас час і на ваших умовах.
Причому безкоштовно.
Форум вам у поміч :hi:

Пропонують нічого не робити за гроші. От і все.
Перемовини 🤔... прикольна робота для кредитних адвоГАДів.
Ви це все можете робити самий, у зручний для вас час і на ваших умовах.
Причому безкоштовно.
Форум вам у поміч :hi:
тобто,вони взагалі нічого не роблять з цим питанням? ніхто ні з ким не спілкується і не домовляється? або домовляються,але з нюансами?
на своїх умовах я навряд стільки часу маю нажаль..тому і звертаюсь до них

тобто,вони взагалі нічого не роблять з цим питанням? ніхто ні з ким не спілкується і не домовляється? або домовляються,але з нюансами?
З того що я за роки почув про цих помагаторів - нічого за що беруть такі гроші.
Все це доступно самому при елементарному ігнорі тих підвальних щурів.
Але то ваша справа.
Просто вже величезна кількість подібних вирішень на форумі читав з посту "чого я такий дурний/дурна був/була".

З того що я за роки почув про цих помагаторів - нічого за що беруть такі гроші.
Все це доступно самому при елементарному ігнорі тих підвальних щурів.
Але то ваша справа.
Просто вже величезна кількість подібних вирішень на форумі читав з посту "чого я такий дурний/дурна був/була".
вони і дзвінки від мфо не приймають,я так розумію? і телефон все одно буде обірваний?
Куда торопитесь?
рідних під удар не хочу підставляти на довгий термін..

Ви напевне маєте лишні кошти раз так розсуждаєте

Ви напевне маєте лишні кошти раз так розсуждаєте
я задаю питання людям,які досвідченіше за мене в таких справах,а ви язвить починаєте
А Вы думаете, если юрконтора ничего делать не будет делать, но за деньги, это как-то повлияет на звонки родным?
так для цього я і питаю,чи вони зв'язуються вони з мфо взагалі,або від слова зовсім ні
кажуть переадресацію поставити на їх компанію і вони будуть вести діалог з ними

вони і дзвінки від мфо не приймають,я так розумію? і телефон все одно буде обірваний?

рідних під удар не хочу підставляти на довгий термін..
Artemdd1, почитайте в цьому розділі про такого роду помагаторів. Пишуть люди які вже співпрацювали :

я задаю питання людям,які досвідченіше за мене в таких справах,а ви язвить починаєте

так для цього я і питаю,чи вони зв'язуються вони з мфо взагалі,або від слова зовсім ні
тобто ви збираєтесь на свій номер поставити усю! переадресацію дзінків не зрозуміло якій конторі? тоді навіщо вам буде потрібен ваш номер телефону? простіше купити нову сім карту і дзвінки вам не будуть надходити, а ось вашому оточенню як це допоможе?, ви і їх всі номери на переадресацію на цю контору зробите?

Ніхто крім вас не вирішить питання з МФО. На це взагалі не потрібен час. Просто ігнор повний, і з часом МФО самі будуть пропонувати нормальні пропозиції. Всі ці юр контори просто розвод на гроші. І ніяк вони не можуть вплинути на дзвінки до ваших рідних.

Переадресация - это фикция. Иллюзия для неосведомленных граждан.
Им не нужны разговоры. Им нужны деньги. Все.
А эту переадресацию когда-то пропиарил Дмитрий Кузнецов и многие опоссумы типа Захиста и прочей шляпы подтянули и теперь бабки снимают с людей за воздух.
Никакого эффекта на сегодняшний день она не принесет.
От слова "совсем нет"

Теж платила Лігал Консалт. Шкода,лоханулась на пару тисяч. Цими грошима б закрила якесь мфчмо

Назад
Угорі