Що МФО можуть говорити і скидати рідним?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 436

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка що колектори та МФО можуть говорити та скидати рідним? Говорила зі знайомую дівчинкою вона колись працювала колектором. То вони навіть договір скидали рідним. Але це було ще до нового закону. Чого чекати? Щоб я попередила всіх. Що рідним відповідати їм? Що не знають мене та слати на три літери?

Скажуть все, те що брали, номер паспорту ІПН, номери контактних осіб, ЗП, місце роботи, назвуть контактних осіб.
Скажіть будь ласка що колектори та МФО можуть говорити та скидати рідним? Говорила зі знайомую дівчинкою вона колись працювала колектором. То вони навіть договір скидали рідним. Але це було ще до нового закону. Чого чекати? Щоб я попередила всіх. Що рідним відповідати їм? Що не знають мене та слати на три літери?
Ну як не знають, вони ж знають ступінь рідства, якщо вже й далі вирішили ломати комедію то скажіть всім щоб коли будуть такі дзвінки одразу слали й не слухали. З приводу того чи скинуть чи не скинуть в мене нічого такого не скидали поки що. А якщо і скинуть копіюєте робите скріни і скаргу в НБУ про розголошення комерційної таємниці.

Все що придумають і сусідам у мене були що в сільську раду телефонували представлялись головним поліції що розшукують☹️ незнаю я також нічого рідним не говорила але це гірше взнали самі☹️

Могут говорить что вы их сделали поручителем и им прийдется платить за вас . А так все что угодно чтоб найти точку влияния на вас .

Добре це Ви підтримали людину. :good:
Хотілось б підтримати сказати що легко але☹️ вже майже 3 роки як ком в горлі вже і діти є а щось не по собі☹️ але в будь якому випадку все буде добре дуже хочу вірити

Назад
Угорі