Що із каналами звʼязку bitcapital ?

• Автор теми Автор теми Papercut
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Papercut

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Papercut не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня
Чи хтось знає що трапилось із bitcapital ?
Усі канали звʼязку не працюють, включаючи мессенджери, гарячу лінію та email

А воно вам треба? Може з'їхали назад до лондона і немає коштів на оплату зв'язку.

А воно вам треба? Може з'їхали назад до лондона і немає коштів на оплату зв'язку.
Та приближається дата оплати і судячи із того що кажуть - вони використовують брудні методи при прострочці
То хочу закрити і забути

Та приближається дата оплати і судячи із того що кажуть - вони використовують брудні методи при прострочці
То хочу закрити і забути
Так а через сайт що не можливо закрити його? І якщо шо обережно, а то люди закривали і вони все одно дзвонили

Так а через сайт що не можливо закрити його? І якщо шо обережно, а то люди закривали і вони все одно дзвонили
Через сайт пропонує закрити у гривні і кінською коміссією
Я хочу закрити криптоплатежем але хочу у них запитати чи можу я зробити платіж із другого гаманця відінного від того на який вони мені пересилали

Через сайт пропонує закрити у гривні і кінською коміссією
Я хочу закрити криптоплатежем але хочу у них запитати чи можу я зробити платіж із другого гаманця відінного від того на який вони мені пересилали
У них регламентные работы вроде сейчас, скоро должно всё заработать мониторьте время от времени, а по поводу платежа да по идее всеравно откуда отправляете но лучше уточните у них когда все заработает

Звісно криє. Хоча якщо буде забагато скарг, то не НБУ, а вже певні правоохоронні органи спец призначення мали б зайнятися ними.
Кредитну історію перевіряє організація з України; оголошення про роботу розміщують в Україні. Шукати не довго.🤞🤞🤞
Клон свій КрипСі не просто так зробили, бо прибуток на мільйони пішов.
Але справді чи було вже таке що їх сайт 4 дні не працює? І на зв'язок не виходять в месенджерах та соц мережах

Звісно криє. Хоча якщо буде забагато скарг, то не НБУ, а вже певні правоохоронні органи спец призначення мали б зайнятися ними.
Кредитну історію перевіряє організація з України; оголошення про роботу розміщують в Україні. Шукати не довго.🤞🤞🤞
Клон свій КрипСі не просто так зробили, бо прибуток на мільйони пішов.
Але справді чи було вже таке що їх сайт 4 дні не працює? І на зв'язок не виходять в месенджерах та соц
Месяца полтора назад тоже не работал дней 5 и сайт и поддержка, но потом все сделали

Доброго дня
Чи хтось знає що трапилось із bitcapital ?
Усі канали звʼязку не працюють, включаючи мессенджери, гарячу лінію та email
Як там з оплатою? Чи пройшла вона взагалі і чи після оплати вас не турбували? Бо читала на форумі, що є випадки коли вони і після оплати гроші вимагають

Назад
Угорі