Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та приближається дата оплати і судячи із того що кажуть - вони використовують брудні методи при прострочціА воно вам треба? Може з'їхали назад до лондона і немає коштів на оплату зв'язку.
Так а через сайт що не можливо закрити його? І якщо шо обережно, а то люди закривали і вони все одно дзвонилиТа приближається дата оплати і судячи із того що кажуть - вони використовують брудні методи при прострочці
То хочу закрити і забути
Через сайт пропонує закрити у гривні і кінською коміссієюТак а через сайт що не можливо закрити його? І якщо шо обережно, а то люди закривали і вони все одно дзвонили
У них регламентные работы вроде сейчас, скоро должно всё заработать мониторьте время от времени, а по поводу платежа да по идее всеравно откуда отправляете но лучше уточните у них когда все заработаетЧерез сайт пропонує закрити у гривні і кінською коміссією
Я хочу закрити криптоплатежем але хочу у них запитати чи можу я зробити платіж із другого гаманця відінного від того на який вони мені пересилали
Вряд лиНевже прикрили
Ніби і дорослі ,і розумієте що їх х ось криє ...Вряд ли
Но было бы неплохо)
Месяца полтора назад тоже не работал дней 5 и сайт и поддержка, но потом все сделалиЗвісно криє. Хоча якщо буде забагато скарг, то не НБУ, а вже певні правоохоронні органи спец призначення мали б зайнятися ними.
Кредитну історію перевіряє організація з України; оголошення про роботу розміщують в Україні. Шукати не довго.
Клон свій КрипСі не просто так зробили, бо прибуток на мільйони пішов.
Але справді чи було вже таке що їх сайт 4 дні не працює? І на зв'язок не виходять в месенджерах та соц
Як там з оплатою? Чи пройшла вона взагалі і чи після оплати вас не турбували? Бо читала на форумі, що є випадки коли вони і після оплати гроші вимагаютьДоброго дня
Чи хтось знає що трапилось із bitcapital ?
Усі канали звʼязку не працюють, включаючи мессенджери, гарячу лінію та email