Що говорять працівники мфо і колектори ,коли дзвонять рідним.

• Автор теми Автор теми anzhela22
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

anzhela22

Читач
Дописи
7
Реакції
0
Бали
276
anzhela22 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Скажіть, наскільки часто телефонують вашим рідним колектори і що в основному говорять.

Доброго дня. Скажіть, наскільки часто телефонують вашим рідним колектори і що в основному говорять.
Рідним я сказала щоб не спілкувалися, решті що можуть звонити шахраї. Звонили довгенько лише тим, хто з ними намагався спілкуватися. Питали чи знають мене.
Мені колись давно телефонували за борги сина сусіда та мого візажиста. Питали чи знаю таких і просили передати інформацію. Більше нічого не казали ))

Рідним я сказала щоб не спілкувалися, решті що можуть звонити шахраї. Звонили довгенько лише тим, хто з ними намагався спілкуватися. Питали чи знають мене.
Мені колись давно телефонували за борги сина сусіда та мого візажиста. Питали чи знаю таких і просили передати інформацію. Більше нічого не казали ))
дякую за відповідь. а не було в цих дзвінках якихось погроз?

дякую за відповідь. а не було в цих дзвінках якихось погроз?
Розумієте…зневажливе ставлення та образи по телефону в мене почалися ще до будь-яких протермінувань. А саме коли я вирішила попередити, що можливо оплата буде на день пізніше бо мені не зручно їхати до терміналу.
Після того я не спілкувалася з ними взагалі, бо не було про що. Ті, хто дзвонять нічого самі не вирішують. Їх ціль залякати та зробити все можливе щоб ви віднесли їм всі гроші. Тож який сенс їх вислуховувати?

Останнє редагування:
Если вы не будете отвечать на звонки, то и угроз не будет.
так, я розумію, і не відповідаю, мені вже все одно на них. але на рідних - ні, вони й так переживають, а якщо ще будуть погрози..

так, я розумію, і не відповідаю, мені вже все одно на них. але на рідних - ні, вони й так переживають, а якщо ще будуть погрози..
мені здається, це у Вас до першого подібного випадку, після того,як Ви витратите купу зусиль і часу на спілкування, і все одно хтось один набере рідних і додзвониться, за кілька хвилин дізнаєтесь Ви, у Вас просто відпате бажання спілкуватись з ними

Если они переживают, значит в курсе ваших долгов. Объясните родственникам, что отвечать на звонки с незнакомых номеров, необязательно))
Не будут отвечать, не будут слышать угрозы, все довольно просто))
Ну и антиспам в помощь))

Оффтоп

ото ви ВІП боржник. У вас свій візажист у якого теж є борги в мфо

Дзвонили з погрозами до колишньої дружини. Такоє... Вона їх послала спочатку, а потім я з її номера розшатав шарагу.

у отца блокировка от калабарантов а маме звонили не много,в основном смс им слали ,типа класная пропозiция для ИФО

Если вы не будете отвечать на звонки, то и угроз не будет.
"Если у вас нету дома,
Пожары ему не страшны,
И жена не уйдёт к другому,
Если у вас, если у вас,
Если у вас нет жены,
Нету жены.";)

Назад
Угорі