Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Рідним я сказала щоб не спілкувалися, решті що можуть звонити шахраї. Звонили довгенько лише тим, хто з ними намагався спілкуватися. Питали чи знають мене.Доброго дня. Скажіть, наскільки часто телефонують вашим рідним колектори і що в основному говорять.
дякую за відповідь. а не було в цих дзвінках якихось погроз?Рідним я сказала щоб не спілкувалися, решті що можуть звонити шахраї. Звонили довгенько лише тим, хто з ними намагався спілкуватися. Питали чи знають мене.
Мені колись давно телефонували за борги сина сусіда та мого візажиста. Питали чи знаю таких і просили передати інформацію. Більше нічого не казали ))
Розумієте…зневажливе ставлення та образи по телефону в мене почалися ще до будь-яких протермінувань. А саме коли я вирішила попередити, що можливо оплата буде на день пізніше бо мені не зручно їхати до терміналу.дякую за відповідь. а не було в цих дзвінках якихось погроз?
Если вы не будете отвечать на звонки, то и угроз не будет.дякую за відповідь. а не було в цих дзвінках якихось погроз?
Евріка)Если вы не будете отвечать на звонки, то и угроз не будет.
так, я розумію, і не відповідаю, мені вже все одно на них. але на рідних - ні, вони й так переживають, а якщо ще будуть погрози..Если вы не будете отвечать на звонки, то и угроз не будет.
мені здається, це у Вас до першого подібного випадку, після того,як Ви витратите купу зусиль і часу на спілкування, і все одно хтось один набере рідних і додзвониться, за кілька хвилин дізнаєтесь Ви, у Вас просто відпате бажання спілкуватись з нимитак, я розумію, і не відповідаю, мені вже все одно на них. але на рідних - ні, вони й так переживають, а якщо ще будуть погрози..
Если они переживают, значит в курсе ваших долгов. Объясните родственникам, что отвечать на звонки с незнакомых номеров, необязательно))так, я розумію, і не відповідаю, мені вже все одно на них. але на рідних - ні, вони й так переживають, а якщо ще будуть погрози..
Рідним я сказала щоб не спілкувалися, решті що можуть звонити шахраї. Звонили довгенько лише тим, хто з ними намагався спілкуватися. Питали чи знають мене.
Мені колись давно телефонували за борги сина сусіда та мого візажиста. Питали чи знаю таких і просили передати інформацію. Більше нічого не казали ))
Дзвонили з погрозами до колишньої дружини. Такоє... Вона їх послала спочатку, а потім я з її номера розшатав шарагу.так, я розумію, і не відповідаю, мені вже все одно на них. але на рідних - ні, вони й так переживають, а якщо ще будуть погрози..
у отца блокировка от калабарантов а маме звонили не много,в основном смс им слали ,типа класная пропозiция для ИФОДоброго дня. Скажіть, наскільки часто телефонують вашим рідним колектори і що в основному говорять.
"Если у вас нету дома,Если вы не будете отвечать на звонки, то и угроз не будет.
Ок, поняла)) Жены нету, дома тоже)) Конь ещё есть?)"Если у вас нету дома,
Пожары ему не страшны,
И жена не уйдёт к другому,
Если у вас, если у вас,
Если у вас нет жены,
Нету жены."![]()
Ок, поняла)) Жены нету, дома тоже)) Конь ещё есть?)

Знову грибочкі підвезли"Если у вас нету дома,
Пожары ему не страшны,
И жена не уйдёт к другому,
Если у вас, если у вас,
Если у вас нет жены,
Нету жены."![]()