Що делаєтса???!! Остановитесь!

• Автор теми Автор теми TheyCallMeOnMyCellphone
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 923

TheyCallMeOnMyCellphone

Форумчанин
Дописи
250
Реакції
245
Бали
2725
TheyCallMeOnMyCellphone не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мфо здалися, і то прям всі , 12 місяців просрочки, запхав стару сімку думав зараз як зафлудить мені телефон смсками та погрозами так зафлудить а останні змоги мфо зі мною звязатись були ще в Жовтні якісь два кволі войс меседжі лишив робот і то його перерерарвали бідного перед тим як він зміг повністю сповістити мене що мої займи передають серйозним дядям...

Не хорошо как то...

Мфо здалися, і то прям всі , 12 місяців просрочки, запхав стару сімку думав зараз як зафлудить мені телефон смсками та погрозами так зафлудить а останні змоги мфо зі мною звязатись були ще в Жовтні якісь два кволі войс меседжі лишив робот і то його перерерарвали бідного перед тим як він зміг повністю сповістити мене що мої займи передають серйозним дядям...

Не хорошо как то...
У текстовых сообщений есть максимальный срок попытки доставки смс, если симка вне телефона давно была - то большинство текстовых смс и не дойдет до Вас.

У текстовых сообщений есть максимальный срок попытки доставки смс, если симка вне телефона давно была - то большинство текстовых смс и не дойдет до Вас.
Позвонить всем... попросить повторить? ;)

Им не интересен тот,кто с ними совсем не хочет общаться
Смысл время тратить попусту?

Им не интересен тот,кто с ними совсем не хочет общаться
Смысл время тратить попусту?

Та я кожних 3 місяці провіряю,у вересні запхав то водоспад смс пішов як і на вайбер під тим номером так і на сам телефон, вони прям у сплячку як ведмеді впали.

Не хорошо как то...
Я вас розачарую не много. Если вы долго не пользовались симкой- то смс не сохраняются. ?

В своё время меня мои потеряли из-за того, что симка заблокировалась и вообще не трогали, хоть и в интернете и в том же привате вся моя инфа была ( я фоп) в том числе и новый номер телефона)

В своё время меня мои потеряли из-за того, что симка заблокировалась и вообще не трогали, хоть и в интернете и в том же привате вся моя инфа была ( я фоп) в том числе и новый номер телефона)
Всё ещё может наладиться, не скучайте! :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

Назад
Угорі