Двохгривневий вимагач
Форумчанин
- Дописи
- 114
- Реакції
- 94
- Бали
- 1825
Двохгривневий вимагач не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, сподіваюсь ви в безпеці)
Ось і настав час, коли у мене залишилось 3 мфо з 12)) З ними вже домовився, тому переходжу на банки.
Є у мене їх кредитка з витраченим лімітом, загалом 10к тіло + приблизно 2к хотілки. Взяв її на пролонгацію позики (Боже, який довбень був, словами не передати
) Працюють жуліки по стандартній схемі зі збільшенням кредитного ліміту) Пропонували до кінця червня закрити борг з дисконтом 20%, але коштів таких наразі немає та й не планується)))
Що взагалі від них можна очікувати?
Як себе поводять?
Як вирішувати питання - тільки через суд, чи можуть погодитись на тіло, реструктуризацію?
Через скільки продають колекторам?
Дуже прошу поділитись досвідом, бо якщо з МФО все доволі просто, то зі складнощами в оплаті банківських кредитних продуктів зіткнувся вперше.
Ось і настав час, коли у мене залишилось 3 мфо з 12)) З ними вже домовився, тому переходжу на банки.
Є у мене їх кредитка з витраченим лімітом, загалом 10к тіло + приблизно 2к хотілки. Взяв її на пролонгацію позики (Боже, який довбень був, словами не передати

) Працюють жуліки по стандартній схемі зі збільшенням кредитного ліміту) Пропонували до кінця червня закрити борг з дисконтом 20%, але коштів таких наразі немає та й не планується)))Що взагалі від них можна очікувати?
Як себе поводять?

Як вирішувати питання - тільки через суд, чи можуть погодитись на тіло, реструктуризацію?
Через скільки продають колекторам?
Дуже прошу поділитись досвідом, бо якщо з МФО все доволі просто, то зі складнощами в оплаті банківських кредитних продуктів зіткнувся вперше.
Останнє редагування: