Що буде за невиконання виконавчого провадження?

• Автор теми Автор теми Ulia4
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 969

Ulia4

Читач
Дописи
28
Реакції
5
Бали
278
Ulia4 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, у грудні 20р.прийшло на роботу ВП про зняття 20% із зарплати....боржник бухгалтер і не стягувала із своєї зарплати нічого...чим це грозить бухгалтеру? Якщо подати зараз до суду, чи не використають проти бухгалтера що вона як посадова особа скористалася і не виконувала викон.провадження. Дякую.

Если это хороший бухгалтер и умный, то он не ЗП насчитывал, а помощь материальную)
Если всё же ЗП, то зависит от исполнителя. Но хорошего можно не ждать.

Доброго дня! Скажіть будь-ласка, у грудні 20р.прийшло на роботу ВП про зняття 20% із зарплати....боржник бухгалтер і не стягувала із своєї зарплати нічого...чим це грозить бухгалтеру? Якщо подати зараз до суду, чи не використають проти бухгалтера що вона як посадова особа скористалася і не виконувала викон.провадження. Дякую.
Обратите внимание, что правилами форума запрещен кросспостинг!

Читайте п.6 Последствия открытия ИП или как исполнитель может заставить вас погасить задолженность?)))

Обратите внимание, что правилами форума запрещен кросспостинг!

Читайте п.6 Последствия открытия ИП или как исполнитель может заставить вас погасить задолженность?)))
А якщо зараз подати до суду, то не пронесе штраф?))) Дякую за відповідь.

А це що за 18 тис стягнуто? ???:scratch_one-s_head::rolleyes:
Мені теж погрожували. І заблокували зарплатну карту. Я в суд не зверталась...18т.виконавець стягнув із мого рахунка. Борг був 18т....після зняття коштів розблукували рахунок. Тепер чекаю на документи про закриття ВП.

Це краще у юристів запитати...

Tarass Душечка, пронесёт или не пронесёт, шо думаешь? ? ?
?это смотря чем завтракать)))

не видел прецендентов, что бы подача иска заставила исполнителя штрафовать бухгалтера))

?это смотря чем завтракать)))

не видел прецендентов, что бы подача иска заставила исполнителя штрафовать бухгалтера))

Вище юрист відповів вже ☝️
В суд треба подавати я не маю бажання 30т. платити виконавцю.

Це краще у юристів запитати...
Оффтоп
Нуу ... не скажи, не скажи ... есть ещЁ один наш опшЫй очень как знакомый Человек, шо наявно может нашептать наушко шо там с бухгалтерскими фичами происходит ? ? ?

Оффтоп
Нуу ... не скажи, не скажи ... есть ещЁ один наш опшЫй очень как знакомый Человек, шо наявно может нашептать наушко шо там с бухгалтерскими фичами происходит ? ? ?
Оффтоп
та да, этот человек тоже уже несколько месяцев игнорит постанову на стягнення с зп ??

Оффтоп
та да, этот человек тоже уже несколько месяцев игнорит постанову на стягнення с зп ??

Оффтоп
Ох уж эти бухгалтера :smile60: ... совсем о тяжких буднях исполнителей не думают :sarcastic:

Це ми про знайому форумчанку, яка не виконую постанову пв і не перераховує йому 20% зі своєї зп))
Оффтоп
Если я не ошибаюсь - там же Пепе не кидает ? )) ... Уважаю, оч уважаю :hi:

Оффтоп

Це ми про знайому форумчанку, яка не виконую постанову пв і не перераховує йому 20% зі своєї зп))
Теж бухгалтер? Якщо їй за це нічого немає...тоді і мені немає чого переживати.)))

Теж бухгалтер? Якщо їй за це нічого немає...тоді і мені немає чого переживати.)))
Теж. Поки що немає...))
Угу, недавно совершила попытку таки заплатить, но Пепа счета сменила... О5 не получилось ??

Теж. Поки що немає...))
Дякую. Заспокоїли)
Оффтоп
Ох уж эти бухгалтера :smile60: ... совсем о тяжких буднях исполнителей не думают :sarcastic:

Оффтоп
Там ще і звіт виконавцю потрібно раз у квартал подавати)

Назад
Угорі