Що буде якщо не з’явитися на суд?

• Автор теми Автор теми S-2010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

S-2010

Форумчанин
Дописи
29
Реакції
8
Бали
5060
S-2010 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
По суті все питання в шапці, є в реєстрі боржників, кредит брав 10 років тому в Михайлівському банку та Пумб по 10 тис, не платив,ось саме отримав лист на суд
Якщо не з’явлюся, що буде?
Працюю офіційно, я так розумію, вираховувати з зп? Яких наслідків чекати?

По суті все питання в шапці, є в реєстрі боржників, кредит брав 10 років тому в Михайлівському банку та Пумб по 10 тис, не платив,ось саме отримав лист на суд
Будуть з зп відраховувати. Повну суму. І блок карт.

Беріть документи з суду та до адвоката, їм ще треба доказати що ви у них щось брали.

На суд і не треба з'являтися. Треба захищатися з юристом. Якщо захищатися не будете - скоріше за все, присудять все, що хоче банк.

Та це не мої… знайома просить спитати… знаю що до адвоката не піде точно(
Так їй і передайте, що суд без захисту присудить усе, борг з відсотками, судовий збір, правничу допомогу, +10% виконавцю, заблокують картки якщо не має офіційної роботи. А якщо звернеться хоча б за консультацією адвоката з нашого форума, він одразу роскаже що і як, і чи є сенс захищатись, бо є шанс взагалі нічого не платити та повернути кошти за адвоката, тобто вийти в 0, вирішувати вже їй. На вашому місці я би таки порадив їй це зробити.

Если кредит брали 10 лет назад, то разве банк может подавать иск в суд? Вроде ж - только в течение трёх лет с даты последней оплаты.

Если кредит брали 10 лет назад, то разве банк может подавать иск в суд? Вроде ж - только в течение трёх лет с даты последней оплаты.
Треба дивитись термін договору. Наприклад в приваті він є на 50 років))
Тож стандартний ТПД не працює

Почему нет? Всегда может, но вы также можете заявить об исковой давности. Ну и как выше написали, еще надо договор смотреть.

Вкладення

• Igra-Pyanaya-ruletka-500x500.webp
    Igra-Pyanaya-ruletka-500x500.webp
    39.6 Кб · Перегляди: 56
Існує байка, що Іспанія на потреби війни в 19-у столітті потребувала грошей.
Були випущені облігації на пред'явника. Сума - космос. Їх купили, подальша доля невідома.
Казали, що ніби корабель із паперами затонув, їх покупець помер, а нащадків не було. Чи щось таке.
Так їх і далі можна пред'явити до виконання. Тільки невідомо, чи у Іспанії грошей вистачить. Можна обміняти на посаду короля 😂

Назад
Угорі