Meri Lady
Форумчанин
- Дописи
- 36
- Реакції
- 22
- Бали
- 1765
Meri Lady не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! Я недавно зареєструвалася на вашому форумі, бо побачила хвилюючі мене проблеми з мікрозаймами. Сподіваюся, що ви мені підкажете що робити в моїй ситуації. В 2020 році коли почалася пандемія стали дуже поширеними робота в інтернеті. Я на цей час була в пошуку роботи, але не могла знайти роботу через карантин, і опинилася в скрутному становищі. І так я натрапила на акції від МФО Манівео, які були тоді дуже популярні. Мені запропонувала одна жінка взяти кредит на 100 грн по її посиланню і потім зразу його повернути, і мені за добу за це нарахують 300 грн на картку. Так і було і потім пробувала так заробляти, але мені не вдавалося нічого заробити. А через якийсь час мені знову запропонували заробити на цьому ж сайті Манівео але взяти 1800 грн а мені потім перерахують на картку вдвічі більшу суму та й я погодилася. А ще мене попросили вказати дані моєї банківської картки. Я не побачила в цьому нічого підозрілого, поки не побачила, що гроші з моєї картки були вже зняті. Звісно я поскаржилася на цю людину в групі і її забанили. Ще мені потім порадили передзвонити в банк і попередити про ці шахрайські дії та вже було пізно. Відповідно на роботі я не працювала, бо був карантин, а гроші повернути треба ж було. І допомогти теж не було кому. І я взяла ще один мікрозайм, бо думала що одним мікрозаймом перекрию інший. Спочатку так і було. Я сподівалася, що ще все таки знайду роботу, але знайти було важко через карантин, в інтернеті заробітки теж не вдавалися. І так я не зчулася як набрала 15 різних мікрозаймів, а перекрити вже не було з чого. Ще вдома проблеми виникли і я вже не шукала роботу. А відсотки від прострочення росли, платити я вже не мала чим. Та потім почався найгірший кошмар: колектори почали тероризувати все моє оточення близьких, рідних, сусідів і знайомих. Довелося з дому виїхати, тепер живу через одне село в районному центрі. Підкажіть мені будь ласка, що мені робити? Як вийти з цієї ситуації? І до кого звертатися за допомогою?