Селишна рада і манивео

• Автор теми Автор теми Адя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Адя

Форумчанин
Дописи
75
Реакції
23
Бали
5065
Адя не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні подзвонили з селишної ради, що завтра приїдуть говорити з батьками поповоду кредиту в манівео. Як реагувати?

Сьогодні подзвонили з селишної ради, що завтра приїдуть говорити з батьками поповоду кредиту в манівео. Як реагувати?

А шо змінится від реакції?Або це з селищної ради і завтра приїдуть,або це розводять еноти, і ніхто не прийде

Хто приїде? Сільський голова?
А що, батьки не мають права кредит брати?

И вообще, какое право сельсовет имеет вмешиваться в финансовые вопросы граждан? Аж никакого.
И разглашение сведений о каких-либо долгах в сельсовет со стороны кого-либо - это ст. 232 УК

А шо змінится від реакції?Або це з селищної ради і завтра приїдуть,або це розводять еноти, і ніхто не прийде
Це просили єноти передати батькам, що вони приїдуть говорити про дочки кредит, мама плаче, незнає що буде, бо їй сказала з селишної ради представниця, чому набрали кредитів, і неплатите, нащо вам позору на село.

Це просили єноти передати батькам, що вони приїдуть говорити про дочки кредит, мама плаче, незнає що буде, бо їй сказала з селишної ради представниця, чому набрали кредитів, і неплатите, нащо вам позору на село.

То ви знаєте ,що вона представниця ,чи то вона вам сказала?Вони не приїдуть.

И вообще, какое право сельсовет имеет вмешиваться в финансовые вопросы граждан? Аж никакого.
И разглашение сведений о каких-либо долгах в сельсовет со стороны кого-либо - это ст. 232 УК
Скорее 182УК и 355 УК
Post automatically merged:

То ви знаєте ,що вона представниця ,чи то вона вам сказала?Вони не приїдуть.
ага, отакая "представниця" пришла-типа " вот, ты должен"..а я ей а ты со своими 4 кредитами уже расчиталась??. Та бе-ме и ушла молча...

Я би сказала цій представниці яке ваше ;сране : діло хто і шо набрався,до нашої сільської ради теж звонили я сказала нічого не знаю це аферисти і все

Я так кажу мамі, що ніхто неприїде, але вона невірить, каже якщо приїдуть, що їй робити.
Не приїдуть!!! Не їздять вони!!
а про всяк випадок скажіть родичам "пригляньте місцину... куди небіжчиків складати будем, як приїдуть"..

Останнє редагування модератором:
НЕ ПРИЇДУТЬ!!! НЕ ЇЗДЯТЬ ВОНИ!!
а про всяк випадок скажіть родичам "пригляньте місцину... куди небіжчиків складати будем, як приїдуть"..
Ето любимая фишка енотов пугать сельсоветом. Меня тоже пугали родителями и сельсоветом, в итоге Талиону продали. А скунси досих пор наяривают. Токо я не поняла или продали или передали. А чего же я 6000 брала, а заплатила 6500. Теперь надеются, что будут доить те и те. Больше 23000 насчитали. Пошли нахрен все. И те и те.

Адя, поменяйте ей сим карту. Раз она так реагирует.

Ето любимая фишка енотов пугать сельсоветом. Меня тоже пугали родителями и сельсоветом, в итоге Талиону продали. А скунси досих пор наяривают. Токо я не поняла или продали или передали. А чего же я 6000 брала, а заплатила 6500. Теперь надеются, что будут доить те и те. Больше 23000 насчитали. Пошли нахрен все. И те и те.

Мені вчора прийшла смс, що мене продали талиону, а сьогодні дзвонить манивео.

Мне Талион уже и свои писульки прислал по почте, а скунси всеравно наяривают.Беспредел вопще.

И в кабинете долг висит. Мілоан как продал, так там и долга в кабинете нет. А ети сами не поймут что хотят.

Як часто вони дзвонять в сіль раду

Я так кажу мамі, що ніхто неприїде, але вона невірить, каже якщо приїдуть, що їй робити.
Як часто вони дзвонять в сіль раду

Та не звонять вони в сільраду.Звонять вони вам,ніби працівник сільради

А , что селещна рада решает вопрос о кредитовании или долгов ??? Если голова рады "вменяемый" то он и не поедет никуда !

Адя, я написала любят пугать, а вот звонить никто не звонил. По крайней мере мне с моего никто ничего не говорил. Они только пугают.

Адя, я написала любят пугать, а вот звонить никто не звонил. По крайней мере мне с моего никто ничего не говорил. Они только пугают.
Ето у вас начало просрочки? Они на вас давят таким методом.

Ето у вас начало просрочки? Они на вас давят таким методом.
50 днів просрочки, дзвонили.

Та не звонять вони в сільраду.Звонять вони вам,ніби працівник сільради
Дзвонила до мами дійсно працівниця сільради, що був дзвінок в сільраду, поповоду кредиту.

А , что селещна рада решает вопрос о кредитовании или долгов ??? Если голова рады "вменяемый" то он и не поедет никуда !
То нп голова має їхати, а приїде працівник мфо, так сказали мамі.

Скорее 182УК и 355 УК

Я вот о чём. 232-я - со стороны мфчмошников, разглашающих третьим лицам сведения о долгах (так как информация о кредитах, просрочках, задолженностях и т. д. относится к информации, составляющей банковскую тайну). А со стороны сельсовета, если оттуда что-то людям гавкают - это безусловно 182 и 355.

Назад
Угорі