Сам зателефонував у Кредит+

• Автор теми Автор теми VovkaM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 863

VovkaM

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
4
Бали
5060
VovkaM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
сам зателефонував у кредит+, щоб поцікавитись, де взяти діючий договір, а мені оператор говорить: "чому не було оплати, ми ж домовлялись на понеділок..."
я їй говорю: "мені юрист сказав звернутись до НацКомФінПослуг, бо я вже переплатив багато" (кредит на 7000 брав у травні, зробив 5 пролонгацій на суму 18900)
після того, як вона почула слово НацКомФінПослуг почалась істерика....
вона мені говорить: "Ви знаєте, що таке пролонгація"
я: "знаю, але брист мені сказав, тому я так і зроблю"
вона: "Вони вам не допоможуть, бо всі відсотки ми нарахували правильно"
я: "ну якщо правильно, то правильно, без питань"
вона: "ви розумієте, що поки всі рішення будуть прийматись, то нам будуть відсотки нараховуватись"
я: "так, розумію"
вона: "ну як знаєте, я вас почула"
і кинула слухавку навіть не попрощавшись....

чому не було оплати, ми ж домовлялись на понеділок..."
Он нагло врёт.
Мы договорились о том, что он табачку понюхает прямо сейчас. Это единственная договоренность была

сам зателефонував у кредит+, щоб поцікавитись, де взяти діючий договір, а мені оператор говорить: "чому не було оплати, ми ж домовлялись на понеділок..."
я їй говорю: "мені юрист сказав звернутись до НацКомФінПослуг, бо я вже переплатив багато" (кредит на 7000 брав у травні, зробив 5 пролонгацій на суму 18900)
після того, як вона почула слово НацКомФінПослуг почалась істерика....
вона мені говорить: "Ви знаєте, що таке пролонгація"
я: "знаю, але брист мені сказав, тому я так і зроблю"
вона: "Вони вам не допоможуть, бо всі відсотки ми нарахували правильно"
я: "ну якщо правильно, то правильно, без питань"
вона: "ви розумієте, що поки всі рішення будуть прийматись, то нам будуть відсотки нараховуватись"
я: "так, розумію"
вона: "ну як знаєте, я вас почула"
і кинула слухавку навіть не попрощавшись....
Вы видимо расстроились из-за того, что с вами не попрощались))

ага, досі в печалі сиджу)))
Не переймайтесь...
Не виховані люди, в наш час, не рідкість...Зі мною також не прощаються, якщо не брати до уваги фрази: " Та йди ти!", "Та ну вас!", "Лікуйся!" і т.п...
А і коронна- "Ми вам передзвонимо...!"

Не переймайтесь...
Не виховані люди, в наш час, не рідкість...Зі мною також не прощаються, якщо не брати до уваги фрази: " Та йди ти!", "Та ну вас!", "Лікуйся!" і т.п...
А і коронна- "Ми вам передзвонимо...!"
просто я і справді збираюсь сьогодні відправити листа до НацКому.....мені говорили, що бували позитивні відповіді.....я думаю, що у моїй ситуаціїї теж можно розраховувати на позитив)

просто я і справді збираюсь сьогодні відправити листа до НацКому.....мені говорили, що бували позитивні відповіді.....я думаю, що у моїй ситуаціїї теж можно розраховувати на позитив)
Буду вболівати за вас!
Бажаю удачі!!!

Так а зачем Вы звонилок ставите в известность? Пишите в Нацком без предупреждения, а то они щас по шурику Вас продадут, чтобы Нацкому ничего не предоставлять и не разбираться!

Так а зачем Вы звонилок ставите в известность? Пишите в Нацком без предупреждения, а то они щас по шурику Вас продадут, чтобы Нацкому ничего не предоставлять и не разбираться!
упс.....за це не подумав.....ну може вони подумають, що я їх на понт беру....що з мене взяти

Назад
Угорі