Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что в этом грозного?))) Разговаривайте с ними только тогда, когда ВАМ хочется, или когда ВАМ есть что обсуждать. Остальное общение только заказными письмами!До мене сьогодні зателефонував з єврогроші якийсь ненормальний , судячи по голосу малолєтка почав оскарбляти і грозитись приїздом. Чого чекати?
Розстрілу на головній площі міста, чого ж ще?Чого чекати?
Ничего не ждать, посоветуйте ему узбагоительных.До мене сьогодні зателефонував з єврогроші якийсь ненормальний , судячи по голосу малолєтка почав оскарбляти і грозитись приїздом. Чого чекати?
Мені вже всі телефонують , номера рідних пробили і їх достають. Деякі вже написали що передасть в суд.Ничего не ждать, посоветуйте ему узбагоительных.
Блин, а мне пока такие фрики не звонят, или я трубку не беру
Розстрілу на головній площі міста, чого ж сказали що приїде 5 чоловік і научать життя. Жду , тільки забула попередити щоб перед від'їздом попрощались з рідними . Томущо назад вони неповернуться.
Все буде добре,не хвилюйтеся)До мене сьогодні зателефонував з єврогроші якийсь ненормальний , судячи по голосу малолєтка почав оскарбляти і грозитись приїздом. Чого чекати?
Мои еврогроши никому не звонили, вообще. Месяц просрочки. А у вас?Мені вже всі телефонують , номера рідних пробили і їх достають. Деякі вже написали що передасть в суд.
Я їх
В мене 20 днів просрочки . Покищо телефонують тільки мені. Ну в мене 17 мфо і деякі телефонували рідним.є гроші взагалі прислали есмес, що передасть на суд 35 днів просрочки, з тіла кредиту 4500 вже набігів 17000.Мои еврогроши никому не звонили, вообще. Месяц просрочки. А у вас?
Можно вообще не говорить. А можно, послушать немного и сказать: -"слушай, я сейчас занята, я тебя не слышала, перезвони позже" и бросить трубку. Не брать трубку некоторое время, пока не надоест ему. Унизить так его, типа, его звонок и крики мало волнуют и мало значат.До мене сьогодні зателефонував з єврогроші якийсь ненормальний , судячи по голосу малолєтка почав оскарбляти і грозитись приїздом. Чого чекати?