сьогодні закрив кредит з Алекс

• Автор теми Автор теми Alexvsh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Alexvsh

Форумчанин
Дописи
71
Реакції
16
Бали
2565
Alexvsh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім сьогодні закрив кредит з Алекс , тіло було 3500 3 міс не платив звонили погрожували мені та батькам так як там вже було 12000, 25.06 домовився за 6300 закрити сьогодні дзвоню спитати чи закрили а якась хамка нагрубила і сказала що закрили, і дійсно через 5 хв пришоло на епошту та смс про закриття!

А справку получили от них?

Привіт всім сьогодні закрив кредит з Алекс , тіло було 3500 3 міс не платив звонили погрожували мені та батькам так як там вже було 12000, 25.06 домовився за 6300 закрити сьогодні дзвоню спитати чи закрили а якась хамка нагрубила і сказала що закрили, і дійсно через 5 хв пришоло на епошту та смс про закриття!

А пролонгації були ?

Приблизительно так же закрыл плюсов, только дешевле.

Alexvsh, это плохо. Не мешало бы от них получить справку об отсутствии задолженности. На всякий случай.

можна новий на 3тис брати
А вот этого лучше не делать. правда, закрыли и просто забудьте о существовании микрозаймов, в частности AlexCredit. Жить без них лучше. Жизнь красочнее.

А вот этого лучше не делать. правда, закрыли и просто забудьте о существовании микрозаймов, в частности AlexCredit. Жить без них лучше. Жизнь красочнее.
Ні я не збераюсь більше брати, просто там пропонують, мені ще треба з май кредит розібратись і з енотами а точніше с таліоном бо я вже проданий

Alexvsh, с MyCredit разберетесь. Они вполне адекватные и идут на компромисс.

Alexvsh, с MyCredit разберетесь. Они вполне адекватные и идут на компромисс.
Побачимо , я їм сказав що не працюю з квітня місяця вони попросили документи я відправив фото трудовий написали зекайте відповіді, хочу повернути їм тіло 3000 + перші відсотки 1400 але з рекрутизаціею

Побачимо , я їм сказав що не працюю з квітня місяця вони попросили документи я відправив фото трудовий написали зекайте відповіді, хочу повернути їм тіло 3000 + перші відсотки 1400 але з рекрутизаціею

*****ц (( Без образ, але брати такі суми під такий відсоток ?!!
Я теж звісно той ще "економіст", проте я під такий відсоток ніколи не брав.
В мене на тілах 9-11к такі майже відсотки за користування...
Мдаа.

*****ц (( Без образ, але брати такі суми під такий відсоток ?!!
Я теж звісно той ще "економіст", проте я під такий відсоток ніколи не брав.
В мене на тілах 9-11к такі майже відсотки за користування...
Мдаа.
Образ не мае , у них дуже цікавий договір немає ні печатки ні підпису деректора просто гола писанина
А що означає електронний підпис одноразовим індефікатором

А що означає електронний підпис одноразовим індефікатором
Alexvsh,
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про електронну комерцію

Розділ 1,Стаття 3, пункт 6 :

"електронний підпис одноразовим ідентифікатором - дані в електронній формі у вигляді алфавітно-цифрової послідовності, що додаються до інших електронних даних особою, яка прийняла пропозицію (оферту) укласти електронний договір, та надсилаються іншій стороні цього договору."

Alexvsh,
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про електронну комерцію

Розділ 1,Стаття 3, пункт 6 :

"електронний підпис одноразовим ідентифікатором - дані в електронній формі у вигляді алфавітно-цифрової послідовності, що додаються до інших електронних даних особою, яка прийняла пропозицію (оферту) укласти електронний договір, та надсилаються іншій стороні цього договору."
Тобто те само що підписав договір власною рукою?

Тобто те само що підписав договір власною рукою?
Alexvsh, По закону - так.
Проте в оформленні правочинності договорів дохєріще цікавих ньюансів.Колосальна кількість їхніх договорів - фількіна грамота з юридичного боку.

Alexvsh, По закону - так.
Проте в оформленні правочинності договорів дохєріще цікавих ньюансів.Колосальна кількість їхніх договорів - фількіна грамота з юридичного боку.
Я от тільки не можу зрозуміти в мене немає ецп , а якась смс може підтвердити що я підписую!?

Я от тільки не можу зрозуміти в мене немає ецп , а якась смс може підтвердити що я підписую!?
Електронний цифровий підпис (ЕЦП) і одноразовий ідентифікатор - різні речі.На їхню думку те що приходить в СМС - є одноразовим ідентифікатором який має силу підпису.Але це всього-навсього їхня думка.

Електронний цифровий підпис (ЕЦП) і одноразовий ідентифікатор - різні речі.На їхню думку те що приходить в СМС - є одноразовим ідентифікатором який має силу підпису.Але це всього-навсього їхня думка.
Тобто те що в договорі написано : електронний підпис одноразовим індефікатором , немає юридичної сили?

Назад
Угорі