Сьогодні признався рідним про свої проблеми.

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Вовк-Війто

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
74
Бали
3625
Вовк-Війто не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!
Сьогодні поговорив з рідними про свої проблеми,признався що маю займи,а їх аж 18 штук,сприняли нормально,очікував що буде гірше,але я їх попередив що доберуться до дзвінків,до пошти,слатимуть листи,тому округа вкурсі,контактні тоже.Підкажіть які краще відповіді давати коли почнуться дзвінки??

Підкажіть які краще відповіді давати коли почнуться дзвінки??
Ніяких.
Ви взагалі не зобов'язані спілкуватись зі "співробітниками" шараг.
Viytik, можна поспілкуватись про погоду, про те, що Вам цікаво. Але тільки, якщо Ви того бажаєте. А не тосу, що повинні відповідати на дзвінки тих вимагачів.

Підкажіть які краще відповіді давати коли почнуться дзвінки?

Лучше всего отвечать на русском языке и троллить всех этих коллекторасов со звонарями как это делает, например, ув. тов. Admin ?

Ніяких.
Ви взагалі не зобов'язані спілкуватись зі "співробітниками" шараг.
Viytik, можна поспілкуватись про погоду, про те, що Вам цікаво. Але тільки, якщо Ви того бажаєте. А не тосу, що повинні відповідати на дзвінки тих вимагачів.
Я й не спілкуюсь,а от рідним що відповідати краще?
В ідеалі кажіть "пшол накуй") а ще краще купіть нові сімкарти собі і близьким
Напено так і зроблю.

Я й не спілкуюсь,а от рідним що відповідати краще?

Напено так і зроблю.
Пусть игнорят. Объясните родным, чем меньше будут с ними разговаривать, тем быстрее вам предложат выгодные условия (ну если конечно собираетесь отдавать).

Пусть игнорят. Объясните родным, чем меньше будут с ними разговаривать, тем быстрее вам предложат выгодные условия (ну если конечно собираетесь отдавать).
Віддавати планую,але не зараз десь за 3-4 місяці но не більше тіла кредиту,хай свої відсотки зрубують к ******,зараз маю важливіші пріорітети.
Взагалі нічого!!! Вони тим паче не зобов'язані відповідати і розмовляти з упиряками
А от є ше така їхня тема,що вони дзвонять і представляють людям інформацію наче б то вони є поручителями,вводять людей в оману.

Віддавати планую,але не зараз десь за 3-4 місяці но не більше тіла кредиту,хай свої відсотки зрубують к ******,зараз маю важливіші пріорітети.

А от є ше така їхня тема,що вони дзвонять і представляють людям інформацію наче б то вони є поручителями,вводять людей в оману.
Отправляйте тех кому звонить в полицию... Мошенники...

Доброго вечора!
Сьогодні поговорив з рідними про свої проблеми,признався що маю займи,а їх аж 18 штук,сприняли нормально,очікував що буде гірше,але я їх попередив що доберуться до дзвінків,до пошти,слатимуть листи,тому округа вкурсі,контактні тоже.Підкажіть які краще відповіді давати коли почнуться дзвінки??
у меня обычно жесточайший мороз всех этих сараев. но сегодня не удержалась (бью себя по рукам, больше не буду)) пообщалась. ну, смотрите как)

да, было дело, говорили что именно поручителями

Вкладення

• photo_2021-05-23_00-18-44.webp
    photo_2021-05-23_00-18-44.webp
    65.9 Кб · Перегляди: 90
  • photo_2021-05-23_00-18-21.webp
    photo_2021-05-23_00-18-21.webp
    55.3 Кб · Перегляди: 86
  • photo_2021-05-23_00-18-20.webp
    photo_2021-05-23_00-18-20.webp
    59.4 Кб · Перегляди: 84
  • photo_2021-05-23_00-18-20 (2).webp
    photo_2021-05-23_00-18-20 (2).webp
    56.4 Кб · Перегляди: 84
  • photo_2021-05-23_00-18-19.webp
    photo_2021-05-23_00-18-19.webp
    69.8 Кб · Перегляди: 84
  • photo_2021-05-23_00-18-18.webp
    photo_2021-05-23_00-18-18.webp
    67.7 Кб · Перегляди: 90
у меня обычно жесточайший мороз всех этих сараев. но сегодня не удержалась (бью себя по рукам, больше не буду)) пообщалась. ну, смотрите как)⁷

Все лякають законом,а самим закон не писаний,не знаю як їх там зомбують.

Доброго вечора!
Добрый день/утро//ночь, сходите в пешую прогулку с эротическим уклоном. Я когда смогу тогда оплачу....после этих слов ложите трубку

у меня обычно жесточайший мороз всех этих сараев. но сегодня не удержалась (бью себя по рукам, больше не буду)) пообщалась. ну, смотрите как)

О, Викундер любит лапши навешать

Доброго вечора!
Тьфу ты....я думал он женится, в светлых чувствах признался.... :pardon:

Так ця практика в них давно. Їх задача - витягнути гроші будь-яким способом. Вони обманюють, шантажують, погрожують. Бо крім цього вони нічого за великим рахунком не можуть. Дзвонарі отримують заробітну плату фактично за те, скільки "клієнтів" вони змогли "склонити" до оплати. А якими способами - це вже не важливо.

Так є таке, в вашому оточенні ще такого не було? А то я була здивована коли я їх попереджувала, скільком моїм сусідам рідним, вже таку єресь казали і писали раніше, вони їх просто посилали, якщо треба то казали їм представтеся то вони зразу змивалися
Тьфу ты....я думал он женится, в светлых чувствах признался.... :pardon:
Це все в нас в темі знайомства :cool:

О, Викундер любит лапши навешать
только что предложили закрыть за тело+1000 грн))))

тело 2600, накапало 6 с копейками, написал товарищ в телегу мол хотите за 3600?
грю - а гарантийку дадите? он - да, ща сделаю.
грю -воувоу, смогу только 1 числа, когда зп
он - ок, напишите мне тогда когда будут деньги, я подготовлю..

Назад
Угорі