Сьогодні прийшов виконавчий лист в якому вказано що накладено арешт на хату

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Denis1708

Форумчанин
Дописи
154
Реакції
268
Бали
5225
Denis1708 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ісім здоров'я. Підкажіть хто що знає. В 2008 році мій дядько взяв кредит в приваті. Мій дід їздив з ним і підписував якісь папери. Чи як поручитель, чи що я незнаю. Сьогодні прийшов виконавчий лист в якому вказано що накладено арешт на хату таина пай.. У листі дід вказаний як боржнтк. І договір іпотечний. Підкажіть як діяти далі?? Чи є взагалі сенс щось робити??Сожливи є юристи, які б хотя косультацію нададуть. Я знаю що все це вартує грошей..
Дід так і проживає в своїй хаті... Прошу поради. Всім удачі та терпіння!!!! З повагою.

Я так понимаю, ваш дед официально выступил поручителем в договоре ипотеки. И это не есть хорошо. Теперь банк имеет полное право требовать с него долг, как с должника, если ваш дядя не платит. Вам нужно найти хорошего адвоката и с ним этот вопрос решать. Потому что, если это ипотека, там суммы не маленькие и, не хочу вас пугать, но могут и хату и пай отобрать, при самом плохом раскладе.

Доброго ісім здоров'я. Підкажіть хто що знає. В 2008 році мій дядько взяв кредит в приваті. Мій дід їздив з ним і підписував якісь папери. Чи як поручитель, чи що я незнаю. Сьогодні прийшов виконавчий лист в якому вказано що накладено арешт на хату таина пай.. У листі дід вказаний як боржнтк. І договір іпотечний. Підкажіть як діяти далі?? Чи є взагалі сенс щось робити??Сожливи є юристи, які б хотя косультацію нададуть. Я знаю що все це вартує грошей..
Дід так і проживає в своїй хаті... Прошу поради. Всім удачі та терпіння!!!! З повагою.
Ничего не ясно вообще,то ли поручитель,то ли должник,и ипотека??Вам сначала надо точно узнать что к чему!

Denis1708, деду должны были повестку дать. Решение прислать, если рассмотрение без сторон было.
нипанятна какта

Denis1708, деду должны были повестку дать. Решение прислать, если рассмотрение без сторон было.
нипанятна какта
Та нифига не понятно, есть же куча нюансов. Тут ТС никто толком ничего посоветовать не сможет. Это надо знать историю полностью, документы видеть и тогда разбираться. Так что только к адвокату.

Треба знайомитись з матеріалами справи, дивитись чи був поручитель солідарний. Який зміст накладати арешт на іпотечне майно ?)
Шукайте себе на сайті судової влади і вперед в суд знайомитись з матеріалами справи , але з моменту ознайомлення зі справою буде початок перебігу процесуальних строків на оскарження. Для оскарження необхідно сплатити судовий збір. (Якщо дід інвалід 1-2 групи , судовий збір не сплачується)

Приватбанк можуть і втиху судитися.
Я також маю іпотечний кредит то в суд визивали.
З банком також можна домовитись. В мене також були проблеми з іпотечним кредитом і суд був . Я також поручитель в дідуся мають бути документи які він підписував у нотаріуса.Якщо то був валютний кредит то житло не можуть забрати там накладений мариторій з 2014 року якщо я не помиляюсь

Останнє редагування:
З паєм не так все і просто, щоб його забрати. А якщо це 2008 рік хіба не пройшов термін давності?

Назад
Угорі