Сьогодні прийшов мужичок із селищної ради і приніс записку

• Автор теми Автор теми Ксенька#₴#
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ксенька#₴#

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
1
Бали
3
Ксенька#₴# не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшов мужичок із селищної ради і приніс записку шановна така то так передзвоніть будь ласка слідчому Клименко Валентин Вікторович 0637597881 ось номер можливо хтось чув відгукніться будь ласка

Сьогодні прийшов мужичок із селищної ради і приніс записку шановна така то так передзвоніть будь ласка слідчому Клименко Валентин Вікторович 0637597881 ось номер можливо хтось чув відгукніться будь ласка
З Май Валет немаєте справи ? Бачив комент ,що то наче від них

Вашему мужечку калы проехали по ушах он насрал в штаны и пошол к вам с етой запиской,а знаете как раньше наказывали гонца который преносил королю плохие новости,ему отрубывали голову)))) не ведитесь на етого следователя.

позвоните поговорите) спросите с какого отделения полиции он, номер удостоверения, номер жетона(они должны совпадать) если откажется сошлитесь на закон о полиции 18ст часть 3 , если и после этого отказ то очередной прикол каллов

i_macintosh, вы розумієте що ви цією порадою данних спамерів просто з мотузка спускаєте?Ви досі вважаєте що в не форматі вони будуть слухати пусті балачки?Їхнє діло залякувати,а не слухати мат.часть
записку на розпалку в шпаргат на зиму,і як ні вчому не бувало,інколи поглядуйте сайт "Судова влада".На провокації,тобто дзвінки не реагуйте,насолоджуйтесь життям

З Май Валет немаєте справи ? Бачив комент ,що то наче від них
Странно, а они мне только смс-ки шлют - возьмите кредит, возьмите кредит... Наверное, простили меня... или продали... Взять што ле?

Кредиткаса
Screenshot_20190621_181657.webp

"Мужичок із селищної ради" ... Ахах ... Тому кєксу зайнятись нема більше чим, чи він листоноша за сумісництвом? ))

мужичок с гармошкой поиграй немножко, делом ты займись и от меня ты отъ*бись

"Мужичок із селищної ради" ... Ахах ... Тому кєксу зайнятись нема більше чим, чи він листоноша за сумісництвом? ))
Мужычку наверное сказали что и его привлекут к криминальной ответственности,я только представить могу как его розкатали

Телефоны
+380504712738 и +380637597881
засветились как звонари из кредиткасы. У меня были звонки на старом телефоне ещё марте. Оба раза звонили с вопросом "знаете ли вы такую-то?". Женщины звонилки - одни из первых звонков от МФО. Послал их лесом ...

Fgy, да я б и не пробовала. Знаю, что не дадут, да и хватит с меня этих кредитов, личных кабинетов, селфи с паспортом.

Забийте так само дзвонили до сіль ради з бистро займ. Ніякий він неслідчий.

Сьогодні подзвонили до моєї давньої подруги не спілкуємося, вона говорить ріши свої проблеми бо я прийму міри, номер я її нікому не давала, що мені робити що казати подрузі?

Сьогодні подзвонили до моєї давньої подруги не спілкуємося, вона говорить ріши свої проблеми бо я прийму міри, номер я її нікому не давала, що мені робити що казати подрузі?
нет у вас больше подруги.....

Ничего. Какие она меры примет?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі