Сьогодні прийде заробітна плата, постанови немає. Гроші спишуть?

• Автор теми Автор теми Ларисон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 850

Ларисон

Форумчанин
Дописи
129
Реакції
25
Бали
5125
Ларисон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, розібратися. На карті у мене мінус по Вп. Відправила лист виконавцю. Постанови ще немає , а сьогодні має бути зп. Тобто я цих грошей не отримаю вже? Вони відразу спишуться?

Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, розібратися. На карті у мене мінус по Вп. Відправила лист виконавцю. Постанови ще немає , а сьогодні має бути зп. Тобто я цих грошей не отримаю вже? Вони відразу спишуться?
Исполнитель Близнюков?

Подивіться на АСВП чи є постанова ще раз.
Якщо виконавець не 4мошнік і отримав вже вашого листа з заявою, то не спише.

Ларисон, Я б бомбив його і по телефону і листами на мило типу "де постанова?!!".
Шкода якщо ЗП піде по вітру.

Ларисон, Я б бомбив його і по телефону і листами на мило типу "де постанова?!!".
Шкода якщо ЗП піде по вітру.
Доброго дня. З'явилася постанова. Що мені далі потрібно робити? Зп , Слава Богу, затримали в вона буде завтра. Які зараз мають бути мої дії?

Доброго дня. З'явилася постанова. Що мені далі потрібно робити? Зп , Слава Богу, затримали в вона буде завтра. Які зараз мають бути мої дії?
Доброго дня.
Вітаю)
Тепер чекайте поки банк опрацює.
Можете зв'язатись з банком і запитати що там з постановою.
Все буде добре з вашою зп)

Доброго дня.
Вітаю)
Дуже дякую. Переживаю дуже. Банк може довго опрацьовувати(
Доброго дня.
Вітаю)
Дуже дякую за підтримку. Уже зв'язалася з банком. Сказали, що у вівторок з паспортом можу отримати кошти.

Останнє редагування:
У мене також заблокували рахунки, написала лист виконавцю два дні назад, сьогодні уже є постанова. Я так розумію, що протягом місяця я зможу отримувати суму в розмірі двох мінімалок. А інші будуть списуватися на погашення боргу? Працюю з адвокатом щоб знести ВП.

Дуже дякую. Переживаю дуже. Банк може довго опрацьовувати(

Дуже дякую за підтримку. Уже зв'язалася з банком. Сказали, що у вівторок з паспортом можу отримати кошти.
Чудово.
Смачної паски і спокійного Великодня

Назад
Угорі