Сьогодні подзвонили моїй мамі із слон кредит сказали,що будуть подавати до суду

• Автор теми Автор теми Євгенія546
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 2K

Євгенія546

Форумчанин
Дописи
71
Реакції
7
Бали
853
Євгенія546 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні подзвонили моїй мамі із слон кредит сказали,що будуть подавати до суду. Я не відповідаю на дзвінки. Чи дійсно вони подають до суду чи просто залякують?лон

В мене тіло в них 10000 тисяч. Прострочка 3 місяця, в суд не подали.

В мене тіло в них 10000 тисяч. Прострочка 3 місяця, в суд не подали.
А писали чи дзвонили і говорили що подадуть?
У мене 7000 і платила олин раз відсотки. Просрочка 29 днів

У мене 7000 і платила олин раз відсотки. Просрочка 29 днів
Через 29 ніхто в суд не подає. І до того ж, як подають - не попереджують. Це просто моральний тиск, не більше того

Сьогодні подзвонили моїй мамі із слон кредит сказали,що будуть подавати до суду. Я не відповідаю на дзвінки. Чи дійсно вони подають до суду чи просто залякують?лон
А ще подзвонять та роскажуть, шо будуть вас всіх виселяти з квартири та описувати майно. А потім в тюрму по 222. А потім ще й дітей відберуть. Хотя ні, спочатку вони за вас борги віддавати будуть, а потім відберуть!

Моїй теж,почали як завжди погрожувати судом і що приїдуть конфісковувати моє майно

Эти в суды не ходят. По крайней мере не слышал. А вот каллы могут. Например если ЕАПБ продадут.

Назад
Угорі