Сьогодні ФАКТИ опублікували цікаву статтю

• Автор теми Автор теми Tatyana123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 699

Tatyana123

Форумчанин
Дописи
183
Реакції
204
Бали
5125
Tatyana123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.

початок дуже цікавий і ми про це знаємо. далі не читав, бо дуже довго. щеб вони туди вліпили рекламу форума, щоб врятувати багато життів і людських нервів ( людського здоров'я)

Я ещё днём эту статью читала!!!Все то что мы и так знаем!!Их методы и способы работы!

Сколько статей уже было, передач и т.п. и всё толку. Никто не обращает на это внимания. А почему? А всё потому что это хорошая кормушка денег, деньги там крутятся очень большие. На лoxax мир держится.

Я ещё днём эту статью читала!!!Все то что мы и так знаем!!Их методы и способы работы!
Я пам'ятаю цей випадок...це було дуже страшно.Кременчук тоді увесь був шокований від такого вчинку.А саме головне із за чого.????якісь виродки довели і лишили життя молоду жінку

Останнє редагування модератором:
Я пам'ятаю цей випадок...це було дуже страшно.Кременчук тоді увесь був шокований від такого вчинку.А саме головне із за чого.????якісь виродки довели і лишили життя молоду жінку
Ну так пришли бы в курятник, поспрашивали бы адрес звонилок...

Намагалися.Навіть знайомих в поліціі просили добути.Може мобільний.Але хлопці говорили що пробували набирати бере якийсь мужлан трубку і зековським голосом казав ви борг повертатимете.А хлрпці відповіди що це слєдоватєль......і все.Трубку кинули і по цей день. Ніхто нічого не знає.

Назад
Угорі