С кем реально договориться: ....

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Evgeniya

Форумчанин
Дописи
821
Реакції
1113
Бали
1218
Evgeniya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пишите с кем реально договориться о реструктуризации

Я пока только с КЛТ договорилась на 7 день просрочки о реструктуризации и замороженых процентах

Evgeniya, Навіщо з ними домовлятися?І про що?

Evgeniya, Скажу так після виносу мозга всім і всюди,скарг в нацкомфін.більшість пропонують оплатити тіло кредиту або списують більшу частину заборгованності.

Evgeniya, Скажу так після виносу мозга всім і всюди,скарг в нацкомфін.більшість пропонують оплатити тіло кредиту або списують більшу частину заборгованності.
Не всі можуть пережити винос мізків :ahaha:

Rammstein, Ну я також часом впадаю в паніку від їхньої бурної фантазії.

Rammstein, Ну я також часом впадаю в паніку від їхньої бурної фантазії.
Ну що ж робити... Якщо розібратись,то борги треба повертати,але на нормальних адекватних умовах... А не з їхніми лютими пенями й штрафами...

Evgeniya, Я і так вільна людина.А після їхнього телефонного тероризму,ще й безсовісна :lazy: моя совість чомусь спить.І чомусь рука вже не підіймається відбирати у дітей і кидати все в прірву.Якось так.Це моя думка.
У Вас великі прострочки?

Люди добрые я вам точно могу сказать что х*р я им что отдам. Злость берет. С КФ юа одну загнобил сегодня так она ***** маму до слез довела хоть номер её нигде не указан. Жаль что это существо далеко от меня рука не дрогнула бы что женщина. Стукнул бы без сомнения!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі