С какими МФО можно договориться?

• Автор теми Автор теми Noveli
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 129
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Noveli

Форумчанин
Дописи
945
Реакції
301
Бали
223
Noveli не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ребят, у кого тоже много займов. Подскажите, с кем удалось договориться, как это сделать. И на каких условиях?
Они вообще предлагают лояльные условия, чтобы закрыть долги? Иди все-таки будут считать бесконечно, а в итоге все равно ничего не получат, но при этом обзвонят всех подряд?

Останнє редагування модератором:
да. но я еще пока выжидаю.
Кто-то имел дело с кф.юа? или Форза кредит?
У меня и то и это. Форза спокойные попрошайки, главное звонят и корректно уточняют: вы брали кредит? Я говорю нет. Тут же звонит другой мой телефон: Ваша сестра брала кредит? Говорю вроде да или нет, а что? Они отвечают мне т.е. моей сестре (даже голос не меняла) что просрочка невелика и займ первый беспроцентный, но уже штраф у вашей сестры 220 гривен. Поможете ей? Сестра или я отвечаю: чем вам помочь конкретно? Она такая милая, говорит ну перечислите эти 220 гривен. Сестра говорит: хорошо, сейчас помогу сестре, а что дальше? Девонькп говорит: не знаю. Ну кто будет после такого отдавать?!))

По поводу Компаньена не знаю еще, наверное звонят мне очень много звонит номеров в течение дня, сегодня 12 только из региона Чернигов и 6 номера из региона Донецк. Класс?? А между этими звонками СМС от Компаньена: у вас имеется задолженность. По ходу они звонят так часто. У меня просрочка там 2 недели, не знаю еще что будет дальше. Но звонки из региона Донецк странно как то. Буду сообщать по мере увеличения давления))

По КФ вмене вже другий місяць тьотка звоне грозна,каже що я чм0 і кусок м'яса і помру з долгами. Я до неї а ти ні і вчому різниця:-)потім каже що родичі віддадуть і почала називати .Я почав ржати чесно не стримався .кажу от до тих ідить вони зараз один біля одного лижать.вона так замвкла а я питаю а номер вас є? бо вмене немає кажу якщо дозвонитесь кажіть що я ще до них не скоро прийдуть.А вона ще каже звісно є ,хай знають який вниз родич кусок лайна і що вони будуть платити за тебе.і каже ну все стобою немає про що говорити.і вибила, ps.ті Родичі померли три роки назад.

Класс! чм0 и кусок мяса!!)) Припоминаю аналогию Центрокредита "ты мне собака, в зубах эти деньги принесешь и положишь к моим ногам". Тоже кстати женщина была. Я спросила куда нести в зубах, она растерялись а позже скинула мне реквизиты в смс))!

Класс! чм0 и кусок мяса!!)) Припоминаю аналогию Центрокредита "ты мне собака, в зубах эти деньги принесешь и положишь к моим ногам". Тоже кстати женщина была. Я спросила куда нести в зубах, она растерялись а позже скинула мне реквизиты в смс))!
Корона не жмет, не спросила?))
бл, кем они себя вообще возомнили, звонилки-попрошайки!?))

Ребят, у кого тоже много займов. Подскажите, с кем удалось договориться, как это сделать. И на каких условиях
Вообще на мой взгляд договориться с МФО априори невозможно. Я смогла договориться реально только с Eurogroshi.

Вообще на мой взгляд договориться с МФО априори невозможно. Я смогла договориться реально только с Eurogroshi.
Як? Вони дибіли ще ті!!!!

Як? Вони дибіли ще ті!!!!
Це напевно ще як на якого кончіного попадеш, хтось більше, хтось менше.

Корона не жмет, не спросила?))
бл, кем они себя вообще возомнили, звонилки-попрошайки!?))
Юр та ніким .це фантазія вних .тобі сказали вот тобі клієнт твоїх 20% і все а ти городи хоть ти Порошенко з Гройсманом

там % космос що зними договарюватись ?

Я хочу щоб ви зрозуміли .МФО їхня ціль своїм методом заробити прибуток.% такий і пня це все розраховано ,що не відадуть кредит одиниці .Вони знають що законим чином гроші вони не відібют а ,якщо відібют то великі затрати і маленький % заробітку .Так вони погодяться на тіло, но це вже після всіх можливостей витянути з вас бабло .коли це вже безнайдіно і продати колекторам важко (там тоже не дурні і купляти висяк даже за 100 грн не хотят )вони ідуть на поступки так ,що не корміть ілюзіями що вам перший день прострочки скажуть петро відай що взяв і все.В них тисячі займів і чии відасте чи не відасте їм поx.Надіюсь я розкрив вам очі.Дякую.

Юр та ніким .це фантазія вних .тобі сказали вот тобі клієнт твоїх 20% і все а ти городи хоть ти Порошенко з Гройсманом

там % космос що зними договарюватись ?

Я хочу щоб ви зрозуміли .МФО їхня ціль своїм методом заробити прибуток.% такий і пня це все розраховано ,що не відадуть кредит одиниці .Вони знають що законим чином гроші вони не відібют а ,якщо відібют то великі затрати і маленький % заробітку .Так вони погодяться на тіло, но це вже після всіх можливостей витянути з вас бабло .коли це вже безнайдіно і продати колекторам важко (там тоже не дурні і купляти висяк даже за 100 грн не хотят )вони ідуть на поступки так ,що не корміть ілюзіями що вам перший день прострочки скажуть петро відай що взяв і все.В них тисячі займів і чии відасте чи не відасте їм поx.Надіюсь я розкрив вам очі.Дякую.
Вы правы. Но тело кредитов не большое. А родственников, которые за меня вернут нет. Поэтому им бы радоваться, что я заплачу тело и процент)

Вы правы. Но тело кредитов не большое. А родственников, которые за меня вернут нет. Поэтому им бы радоваться, что я заплачу тело и процент)
та їм пофіг яка там сума.пробуйте но тільки нерви свої потратите.і гроші викенете розведуть на пролонгацію і все

Ребят, у кого тоже много займов. Подскажите, с кем удалось договориться, как это сделать. И на каких условиях
в моєму випадку, ні з одним з 5 МФО я не змогла домовитись....після того як я " домовлялась" почали дзвонити до батьків і давити

В мене 16 МФО я з ними всІма домовилась послала в суд І помІняла СІМ карту:tease:

тому що це замкнутий круг,а вони не адекватнІ ненажери

В МЕНЕ 16 МФО Я З НИМИ ВСІМА ДОМОВИЛАСЬ ПОСЛАЛА В САД І ПОМІНЯЛА СІМ КАРТУ:tease:

ТОМУ ЩО ЦЕ ЗАМКНУТИЙ КРУГ,А ВОНИ НЕ АДЕКВАТНІ НЕНАЖЕРИ
Так і є вмене прострочка була по де яких МФО я оплатив а зараз звонят і придлагають щоб ще взяв і їм пхй на КІ і що втебе 200тис боргу

В МЕНЕ 16 МФО Я З НИМИ ВСІМА ДОМОВИЛАСЬ ПОСЛАЛА В САД І ПОМІНЯЛА СІМ КАРТУ:tease:

Договорились в смысле послали? И никто ничего не списал?

не используйте КАПСЛОК пожалуйста!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу