Розсилки у вихідні дні

• Автор теми Автор теми safa1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

safa1991

Форумчанин
Дописи
119
Реакції
57
Бали
5125
safa1991 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт) Чи роблять смурфи розсилки і обдзвон у вихідні дні? Треба дожити до понеділка))

safa1991, главное не пролонгация...

Привіт) Чи роблять смурфи розсилки і обдзвон у вихідні дні? Треба дожити до понеділка))
роблять. в основному дзвінки, але не так активно.

а що, є шанс не дожити?
ну поздоровляю :)
вимкніть телефон і доживете

Я взагалі не знаю,всі пишуть що такі грозні,обдзвон,колажі...у мене нічого цього не було,вже давно тіло просять..Може тому що тіло 1000 грн лише

У мене ця контора в просрочці з червня.Просять зараз лише тіло,але з моїми пролонгаціями я вже їм заплатила і тіло і проценти.Хай ідуть лісом поки що.
За весь період просрочки прислали смс чоловікові,батькам,невістці і брату чоловіка і таксисту,який був записаний у мене в телефоні.Робили прозвон невістці.Робот.На вихідних ніхто не дзвоне слава Богу.
На початку просрочок було в день по 200 номерів.26 контор.Пережила завдяки форуму і режиму сніжинка.Сьогодні 6 дзвінків.Скажу вам відверто,зовсім не страшно.
Тримаймося,бо ми того варті.

не роблять ? откуда такая инфа )
Я вже там разів 5 брала кредит і просрочувала, на місяць і більше, потім на ел пошту писала їм шо я ваш постійний клієнт і прошу лояльно поставитись, і вони мені списували до тіла той я тіло і опоачувала
Я взагалі не знаю,всі пишуть що такі грозні,обдзвон,колажі...у мене нічого цього не було,вже давно тіло просять..Може тому що тіло 1000 грн лише
У мене ця контора в просрочці з червня.Просять зараз лише тіло,але з моїми пролонгаціями я вже їм заплатила і тіло і проценти.Хай ідуть лісом поки що.
За весь період просрочки прислали смс чоловікові,батькам,невістці і брату чоловіка і таксисту,який був записаний у мене в телефоні.Робили прозвон невістці.Робот.На вихідних ніхто не дзвоне слава Богу.
На початку просрочок було в день по 200 номерів.26 контор.Пережила завдяки форуму і режиму сніжинка.Сьогодні 6 дзвінків.Скажу вам відверто,зовсім не страшно.
Тримаймося,бо ми того варті.
???

Всем привет.
Какоето странное и страшное затишье перед бурей, суббота 10.20 и ни одного звонка, только 1 смс, когда даже на прошлые выходные это был треш, с 8 часов утра звонки клтрвх до 10 утра насчитывалось под 20 штук и масса смс.
У кого сегодня также? ?

Всем привет.
Какоето странное и страшное затишье перед бурей, суббота 10.20 и ни одного звонка, только 1 смс, когда даже на прошлые выходные это был треш, с 8 часов утра звонки клтрвх до 10 утра насчитывалось под 20 штук и масса смс.
У кого сегодня также? ?
У мене субота може бути 3-4 дзвінка.А в неділю зовсім нема.Сьогодні нікого.Всі кали вмерли.?

Всем привет.
У кого сегодня также? ?
60звонков сегодня.Чаще ,чем обычно в выходные.Один раз вроде было 80..но эт не точно

60звонков сегодня.Чаще ,чем обычно в выходные.Один раз вроде было 80..но эт не точно
Ну у меня вот первый звонок был в 11, и всего 16 звонков, последний 18.10.
Одвчно с 8 звонят и до вечера их уже около 50 - 70 шт

Назад
Угорі