Валюшка
Форумчанин
- Дописи
- 694
- Реакції
- 1127
- Бали
- 2810
Валюшка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
у них этих давидов в каждой конторе по 30штук.Где-то на форуме видела что тоже кому то писал этот Давид
В ЧС и дело с концом. Зачем читать каракули убогих?Добрий день,уже вдруге пише мені чмошнік.Прикладаю скрін.Ображає,погрожує опозорити на роботі і т.д.При вимозі назвати себе чи МФО морозиться.Припугнула судом,мовчить поки.Цікаво,що за шарага?
А за блокувати не можна?Добрий день,уже вдруге пише мені чмошнік.Прикладаю скрін.Ображає,погрожує опозорити на роботі і т.д.При вимозі назвати себе чи МФО морозиться.Припугнула судом,мовчить поки.Цікаво,що за шарага?
Возьмите спросите куда оплатить, и по реквизитах может как то узнать.Добрий день,уже вдруге пише мені чмошнік.Прикладаю скрін.Ображає,погрожує опозорити на роботі і т.д.При вимозі назвати себе чи МФО морозиться.Припугнула судом,мовчить поки.Цікаво,що за шарага?
[POSTS=750]Так не цікаво[/POSTS]А за блокувати не можна?
Да не напишет он куда платить, они тоже понимают, что попалятся.Возьмите спросите куда оплатить, и по реквизитах может как то узнать.
Возможно и так.Да не напишет он куда платить, они тоже понимают, что попалятся.
Почему не блокируете? Беседы при отсутствии денег вести бесполезно, тем более с неадекватами.Добрий день,уже вдруге пише мені чмошнік.Прикладаю скрін.Ображає,погрожує опозорити на роботі і т.д.При вимозі назвати себе чи МФО морозиться.Припугнула судом,мовчить поки.Цікаво,що за шарага?
Вони добралися ще й до вайбера чоловіка,збираються робити обдзвон колег.Хочу вичислити хто це,ну дуже вже хамовитийПочему не блокируете? Беседы при отсутствии денег вести бесполезно, тем более с неадекватами.
От і я думаю, якщо проколеться...Але боїтьсяДа не напишет он куда платить, они тоже понимают, что попалятся.
Хочу вияснити,що за тварина.А за блокувати не можна?
А мужу тоже вера не позволяет заблокировать хама в Вайбере?Вони добралися ще й до вайбера чоловіка,збираються робити обдзвон колег.Хочу вичислити хто це,ну дуже вже хамовитий
Я вот, читаю подобного рода сообщения и у меня ассоциации с историей:Вони добралися ще й до вайбера чоловіка,збираються робити обдзвон колег.Хочу вичислити хто це,ну дуже вже хамовитий
От і я думаю, якщо проколеться...Але боїться
Хочу вияснити,що за тварина.
И Артёмов и Тимуров ну хотят они что бы их так называли скорее всего простые неудачникиу них этих давидов в каждой конторе по 30штук.
Это все придуманные имена
Просто хотіла взнати що за гадина,як начне правда на роботу дзвонити то знатиму на кого жалобу писати,я йому написала представся сам і організацію назви,то сам замовкВалюшка, зачем вообще не только отвечать на звонки с незнакомых номеров, но и читать что они там ишут? Это что Вам деньги приносит? Вы зарабатываете на этом?
А як розшукаєте,то що далі?Добрий день,уже вдруге пише мені чмошнік.Прикладаю скрін.Ображає,погрожує опозорити на роботі і т.д.При вимозі назвати себе чи МФО морозиться.Припугнула судом,мовчить поки.Цікаво,що за шарага?