Розрив договору з юр. компанією ЮА Консул

• Автор теми Автор теми Yevgesha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 816

Yevgesha

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
67
Бали
3625
Yevgesha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, хочу розірвати договір з юридичною компанією. При розриві договору мені потрібно сплатити 30 % від зробленої роботи відразу. Але цих коштів я зараз не маю в звязку з затримкою зп. Відтермінування договору я зробила максимум на дві неділі. Сьогодні 1.06 термін дії закінчився. Як урегулювати це питання. Надалі я не хочу співпрацювати з цією компанією

Підкажіть, будь ласка, хочу розірвати договір з юридичною компанією. При розриві договору мені потрібно сплатити 30 % від зробленої роботи відразу. Але цих коштів я зараз не маю в звязку з затримкою зп. Відтермінування договору я зробила максимум на дві неділі. Сьогодні 1.06 термін дії закінчився. Як урегулювати це питання. Надалі я не хочу співпрацювати з цією компанією
Що це за компанія?

Не співпрацюйте.

Не співпрацюйте.
Так біда в тому, що ми підписали договір і вони підготували проекти нормативні документи і скарги на МФО. Після того я знайшла форум і мені порадили, що юристи не допоможуть в цьому, гроші на вітер. Але вони хочуть зразу ці 30 % прирозірванні договору. Це вказано в договорі

Назад
Угорі