Розрахувався з бізнес позикою,а МФОшнікам мфо не дам ламаного гроша

• Автор теми Автор теми Ser-g777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 4K

Ser-g777

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
83
Бали
33
Ser-g777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Думав що буду МФОчнікам домовлятись і виплачувати,після їх дій не дам ні копійки. Приїжали чмирі додому,після попереджуваного вистрілу в гору пятками засвітили та буфер від авто залишили біля стовпа. Викликав поліцію не допомогла,сказали мені,ви як власник зареєстрованої вогнипальної зброї справитись самі,якщо підстрелити когось із них тоді ми приїдем(попросили стріляти в ноги щоб не змогли втекти,так жартома). До чого це я веду,що ми самі повині відстоювати свою честь та гідність,оберігати рідних та близьких нам людей,будь якими методами,бо крім нас самих нам не допоможе ніхто!

Думав що буду МФОчнікам домовлятись і виплачувати,після їх дій не дам ні копійки. Приїжали чмирі додому,після попереджуваного вистрілу в гору пятками засвітили та буфер від авто залишили біля стовпа. Викликав поліцію не допомогла,сказали мені,ви як власник зареєстрованої вогнипальної зброї справитись самі,якщо підстрелити когось із них тоді ми приїдем(попросили стріляти в ноги щоб не змогли втекти,так жартома). До чого це я веду,що ми самі повині відстоювати свою честь та гідність,оберігати рідних та близьких нам людей,будь якими методами,бо крім нас самих нам не допоможе ніхто!
Красава!!!!! Хочу своё оружие))))

Викликав поліцію не допомогла,сказали мені,ви як власник зареєстрованої вогнипальної зброї справитись самі,якщо підстрелити когось із них тоді ми приїдем(попросили стріляти в ноги щоб не змогли втекти,так жартома).
Це вам так і сказали поліцаї ???

Я Вас уважаю ?? так с ними и надо ?

Кто к вам приезжал конкретно не скажите?)

prosto_Lesia, неможу вам точно сказати,бо не встих познайомитись з ними,все із за того що почали ногою вдаряти у вората та грубити.

ВаЛиКо, їхні слова мені також дивними здалиль,бо коли вони приїхали їх вже не було. Змушений був викликати їх і за того що зробив постріл (попереджувальний,перша холоста)

Контрольний вистріл в голову
А які шараги у вас є? давайте методом виключення дізнаємось хто ж до вас міг приїхати.

Ser-g777, Вони навпаки мали б категорично не рекомендувати застосовувати зброю, якщо немає безпосередньої прямої загрози життю...

ВаЛиКо, так я це знаю і коли саме можна використовувати, в їхніх діях та погрозах я побачив загрозу в свій бік,тому так і поступив.
Поліціант який так сказав мій знайомий,він так пожартував.

Ser-g777, Вони навпаки мали б категорично не рекомендувати застосовувати зброю, якщо немає безпосередньої прямої загрози життю...
пришли какие-то дядьки к вам домой, суют копии бумажок, распечатки, вымогают деньги, в хамской, наглой форме, с угрозами, не повод поставить их на место демонстрацией оружия?

Андрей Карта, заяву приняли все зробили як потрібно,але це гибле діло. Моя вина в тому,що я погарячкував і не дочикаася приїзду екіпажу.

Назад
Угорі