Розподіл газу, наказне провадження. Можна оплатити борг зараз?

• Автор теми Автор теми Vasabi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 825

Vasabi

✩ Premium ✩
Дописи
298
Реакції
222
Бали
5125
Vasabi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора,знайшла себя сьогодні на судовій владі,борг за розподіл газу,суд був 2.12.2022 але документів ні яких ще не отримувала.Рішення ще теж немає,але написано наказне провадження.Мені можна сплатити всю суму до отримання документів,чи очікувати ,краще?

Доброго вечора,знайшла себя сьогодні на судовій владі,борг за розподіл газу,суд був 2.12.2022 але документів ні яких ще не отримувала.Рішення ще теж немає,але написано наказне провадження.Мені можна сплатити всю суму до отримання документів,чи очікувати ,краще?
Наказне - це спрощене. Розглядають без виклику.
Отримаєте рішення - сплатіть...
Бо там ще судовий збір буде. Але краще рішення самостійно отримати, щоб вони на виконавчу не встигли відправити

На судовій ще рішення немає,вже місяць як був суд я так зрозуміла.Добре дякую.

Доброго вечора, швидше за все, компанія звернулась до суду з заявою про видачу судового наказу про стягнення з Вас заборгованості за розподіл газу.
Суд розглядає заяву про видачу судового наказу протягом 5 днів, тому в ЄДРСР повинен скоро з'явитись текст Наказу.
Ви можете звернутись до компанії і з нею вирішити питання про оплату боргу, або сплачувати через виконавчу службу, або ж звернутись до суду і скасувати вказаний Судовий наказ.

Доброго вечора, швидше за все, компанія звернулась до суду з заявою про видачу судового наказу про стягнення з Вас заборгованості за розподіл газу.
Суд розглядає заяву про видачу судового наказу протягом 5 днів, тому в ЄДРСР повинен скоро з'явитись текст Наказу.
Ви можете звернутись до компанії і з нею вирішити питання про оплату боргу, або сплачувати через виконавчу службу, або ж звернутись до суду і скасувати вказаний Судовий наказ.
Скасувати наказ краще

Прийшли документи звичайним листом тобто не заказне,тепер питання потрібно одразу всю суму сплачувати чи можна частково?

Назад
Угорі