dddtgbbv
Читач
- Дописи
- 8
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
dddtgbbv не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Історія почалася як у більшості лудоманів: спробував — виграв — закинув — програв. Потім взяв один кредит, потім ще… і в якийсь момент усе це переросло в 100 000 грн у 28 МФО та 2 крипто-позики.
Перші прострочки — і я впав у паніку. Мені почали телефонувати всі: МФО, колектори, постійні нагадування. У кишені — ні копійки, а скоро купа платежів. Я не знав, що робити і куди бігти.
Довго збирався з думками і нарешті розповів мамі. Було страшно. Але як тільки почав говорити — зупинитися вже не зміг, бо назад дороги не було. Вона запитувала: чому, навіщо, скільки, чи ти взагалі в своєму розумі? Але після цих питань ми вже почали думати, як вирішувати проблему.
Банкрутство в моєму випадку не підходить — шансів нуль.
Пролонгації теж — це просто закопати себе глибше. Тому ми вирішили рефінансуватись у знайомих, без відсотків і без конкретної дати.
Гроші ще не забрали, але скоро почну гасити найагресивніші МФО.
Мораль цього посту:
Не бійтеся просити допомоги у родичів, поки ще не стало зовсім запущено.
І розкажіть їм про проблему раніше, ніж про це вони дізнаються від МФО або колекторів.
Перші прострочки — і я впав у паніку. Мені почали телефонувати всі: МФО, колектори, постійні нагадування. У кишені — ні копійки, а скоро купа платежів. Я не знав, що робити і куди бігти.
Довго збирався з думками і нарешті розповів мамі. Було страшно. Але як тільки почав говорити — зупинитися вже не зміг, бо назад дороги не було. Вона запитувала: чому, навіщо, скільки, чи ти взагалі в своєму розумі? Але після цих питань ми вже почали думати, як вирішувати проблему.
Банкрутство в моєму випадку не підходить — шансів нуль.
Пролонгації теж — це просто закопати себе глибше. Тому ми вирішили рефінансуватись у знайомих, без відсотків і без конкретної дати.
Гроші ще не забрали, але скоро почну гасити найагресивніші МФО.
Мораль цього посту:
Не бійтеся просити допомоги у родичів, поки ще не стало зовсім запущено.
І розкажіть їм про проблему раніше, ніж про це вони дізнаються від МФО або колекторів.