Розмова з сестрою.

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 794
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кого з родини у мене знайшли першою,це сестру. Ще тоді я не була з форумом. Тоді розмова була важка,але вона не відвернулась. Але спілкування стало натянутим і малим.
Після її істерик, криків, я змушена була з чоловіком продати 2га землі за півціни. І все одно це не допомогло. Дзвінки продовжуються.
Потім я знайшла форум. Почала з нею розмовляти,але впевненості не мала.ще мало знала інформації. Дзвінки продовжуються.
Але сьогодні я горда. Впевнено, по законах(статтях),їй пояснювати почала.

-Якщо до тебе зателефонує мій перший чоловік, і при тому скаже що це мені на лікування,ти кинешся платити?;----спитала я
Мовчить.
Не вір всьому що кажуть, особливо по телефону. Чому вони на суд не подають, чому не надають документів?,Чого бояться? Я не боюся суду,не боюся поголосу. Навіть сусіди мене підтримують, на роботі, а ти боїшся за мене. Не треба, я знаю як себе захистити. Будуть дзвонити, бо тільки це вони можуть робити. Психологічна давка. Якщо не маєш настрою,маюкай. В чорний список внось. Не бійся ти. І ще припиняє взаємовідносини з Приват,це він продає інформацію коллектора

Весь час вона мовчала. А я сама була с шоці від своєї впевненості. Дякую, форумчани. Ви навчаєте, бути сильною,впевненою в собі.
Я вже не сіра мишка,якою була раніше))) Діти бачать маму усміхненою.
Впевненість-основна складова життя.
Не втрачайте її ніколи.

Так і тримати.А в мене лише і сестра підтримує і як до неї телефонують,то відступ дає краще мене,хоча всієї правди не знає,а от з мамою напряжонка,до сих пір мене не розуміє,і при кожній нагоді поприкає цим.Проте зараз я стала спокійніша трішки.Та маю нових друзів.

Якщо є ще легальні паї в межах Черкасської Кіровоградської обл куплю) по Черкасські обл до 120 тис грн.

QUOTE="jkate, post: 182644, member: 2505"]
Так і тримати.А в мене лише і сестра підтримує і як до неї телефонують,то відступ дає краще мене,хоча всієї правди не знає,а от з мамою напряжонка,до сих пір мене не розуміє,і при кожній нагоді поприкає цим.Проте зараз я стала спокійніша трішки.Та маю нових друзів.
[/QUOT дайте мамі час, їй також важко це перетерпіти. Переживає за Вас. Раніше я зі своєю мамою не була у теплих стосунках.ніяких. Мама була просто мама. Та коли вже були ці проблеми,і я трішки їй призначались,сама Пригорнулась до неї. Поцілувала. Попросила пробачення за все.
Тепер це мій найнайнай....кращий друг,порадник, помічник...
Не бійтеся висловлювати свою любов. Можливо саме це розтопить серце мами. Станьте для неї донечкою
Удачі))))
Якщо є ще легальні паї в межах Черкасської Кіровоградської обл куплю) по Черкасські обл до 120 тис грн.
Ви напевно не в ту тему заїхали))))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі