Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Этот х.. мне звонил из алексов еще весной,или может голос похож,хотя нет,всеже оно,борзый такой,угрожал ребенка в интернат отправить и всякое такое.Як ч розмовляла з колектором ,скучно було вирішила поспілкуватися ,запис розмови
При розмові, що хочу бачити договір бісяться зразу у мене теж саме, тримайтеся прорвемся.Як ч розмовляла з колектором ,скучно було вирішила поспілкуватися ,запис розмови
Да це точно він даже не хоче назвати сума тіла не знаєПри розмові, що хочу бачити договір бісяться зразу у мене теж саме, тримайтеся прорвемся.
Скучно було вирішила повеселитися,поки що не звонить більшеЯ вообще не понимаю, зачем с ними разговаривать.
Кончений він л0хЭтот х.. мне звонил из алексов еще весной,или может голос похож,хотя нет,всеже оно,борзый такой,угрожал ребенка в интернат отправить и всякое такое.
Конченый не то слово,я даже не знаю как их назватьДа це точно він даже не хоче назвати сума тіла не знає
Скучно було вирішила повеселитися,поки що не звонить більше
Кончений він л0х
Це з КФ колектор? Чи з факторингової?Як ч розмовляла з колектором ,скучно було вирішила поспілкуватися ,запис розмови
КфЦе з КФ колектор? Чи з факторингової?
А ще більше бісяться,коли Ви трубку не берете!!!При розмові, що хочу бачити договір бісяться зразу у мене теж саме, тримайтеся прорвемся.
Це точно,він дзвонив довго потім достав мене і рішила спитати шо воно хочеА ще більше бісяться,коли Ви трубку не берете!!!
Після декількох розмов,я стараюсь не спілкуватися з ними.Навіщо портити собі нерви ???Це точно,він дзвонив довго потім достав мене і рішила спитати шо воно хоче
Когда скучно и хочешь поругаться-возьми трубку)))Як ч розмовляла з колектором ,скучно було вирішила поспілкуватися ,запис розмови
Це точноКогда скучно и хочешь поругаться-возьми трубку)))
Актеришка не ахти чел-так себе.
У мене на них уже виробився імунітет вони мене веселятьПісля декількох розмов,я стараюсь не спілкуватися з ними.Навіщо портити собі нерви ???