Весела дівчина
Перевірений
- Дописи
- 878
- Реакції
- 1012
- Бали
- 5310
Весела дівчина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось як сьгодні поспілкувались з клоуном
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
(((( такое шо небудь абы не молча((((Ось як сьгодні поспілкувались з клоуном
це не той запис, не можу загрузити те що хотіла, там умора, підкажіть як завантажити, є що послухати.
Молодчага !!!! Так , уточнять , что это не вымогательство ! Кто кого унижает !Ось послухайте. Це після того як обдзвонив колег та обіцяв поставити їх на коліна
???Ось послухайте. Це після того як обдзвонив колег та обіцяв поставити їх на коліна
Член партии ЛяшкоОсь послухайте. Це після того як обдзвонив колег та обіцяв поставити їх на коліна
Какой дeбuл капецОсь послухайте. Це після того як обдзвонив колег та обіцяв поставити їх на коліна
Як його язик не болить, навіть не закриваєтьсяОсь послухайте. Це після того як обдзвонив колег та обіцяв поставити їх на коліна
Я думала,что это девочка))) Капец!?Какой дeбuл капец
Шо за истеричка?Ось послухайте. Це після того як обдзвонив колег та обіцяв поставити їх на коліна
Я не могла понять это он или она пока оно не начало говорить о себе в мужском роде))) Мама им гордится ...Госпади...Ни одной маме не пожелаю такого недоумка вырастить (Я тоже))Я думала,что это девочка))) Капец!?
Я тоже долго не мог понять кто говорит мужчина или женщина !!! ***** (извините), а фраза , что у него 3 (триииии) образования просто убила ! Интеллектуал ска !Шо за истеричка?Я не могла понять это он или она пока оно не начало говорить о себе в мужском роде))) Мама им гордится ...Госпади...Ни одной маме не пожелаю такого недоумка вырастить (