Розлучення та аліменти.

• Автор теми Автор теми Volodymyrovy4
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 326

Volodymyrovy4

✩ Premium ✩
Дописи
710
Реакції
838
Бали
473
Volodymyrovy4 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, не зовсім по темі форуму, але ж думаю є знаючі.
Будемо з дружиною розлучатися, добровільно без скандалів і таке інше. Є дитина маленька. Дружина на аліменти подавати не буде, бо я хочу переписати будинок на доньку і вони будуть в ньому жити. Питання в тому, чи можна якось підстрахуватися нотаріально, щоб дружина наприклад там через 5-10 років не надумала що я не платив і таке інше, бо як показує практика за 6 років шлюбу люди змінюються🙂
Від дитини я не відмовляюся, заборон там і таке інше немає. Просто поставив умови що вони проживатимуть в цьому будинку або ж ми його продаємо і гроші навпіл. Чекаю на якусь пораду🫡

Мені цікаво чи посприяло на це кредити ?)
На розлучення? В тій чи іншій мірі можливо, хоче життя як в інстаграмах, відпочинки, курорти, басейни. А я виплачую кредити і немаю грошей, сказала що набридло. Хоча я думаю проблема не в цьому.

Час все розкладе по своїм місцям,буває що з важких періодів укріплюється сімʼя ,або наоборот!Звичайно хочеться відпочинків,але якщо обоє розуміють що зараз треба економити,і скоріше рішити проблеми,щоб на наступний рік відпочити краще)Нема нічого вічного,чорна полоса має кінець)))

Час все розкладе по своїм місцям,буває що з важких періодів укріплюється сімʼя ,або наоборот!Звичайно хочеться відпочинків,але якщо обоє розуміють що зараз треба економити,і скоріше рішити проблеми,щоб на наступний рік відпочити краще)Нема нічого вічного,чорна полоса має кінець)))
В мене батьки теж жили не багато і я був маленький, крутилися як могли, але ж не розлучилися. Зараз гарний будинок, хороші статки, а тут все і відразу. Сказала що втомилася мене тягнути (це приблизно 9 місяців в мене такі проблеми що реально грошей немає). А як сиділа вдома 3 роки і я все тягнув то нічого😅
Я радий що вона це сказала зараз, а не через 20 років. Так хоч поживу для себе і для донечки✌️

Доброго дня, не зовсім по темі форуму, але ж думаю є знаючі.
Будемо з дружиною розлучатися, добровільно без скандалів і таке інше. Є дитина маленька. Дружина на аліменти подавати не буде, бо я хочу переписати будинок на доньку і вони будуть в ньому жити. Питання в тому, чи можна якось підстрахуватися нотаріально, щоб дружина наприклад там через 5-10 років не надумала що я не платив і таке інше, бо як показує практика за 6 років шлюбу люди змінюються🙂
Від дитини я не відмовляюся, заборон там і таке інше немає. Просто поставив умови що вони проживатимуть в цьому будинку або ж ми його продаємо і гроші навпіл. Чекаю на якусь пораду🫡
Привіт. Знайома ситуція. Це робити лише через нотаріуса. Нотаріус таке робить. Якщо не зробиш договір то піде через пару років до суду за аліментами. А те що йде то вітер в спину. Через деякий час знайде собі ще якогось і йому народить чадо щоб на шиї висіти:)

Терпіння немає у людей в теперішньому часі)))Пройде час і кожен в цій ситуації зрозуміє для себе чи правильно поступили,але продовжувати жити треба!Бажаю вам мирно вирішити ситуацію і позбутися пошвидше кредитів!

Блудник, ну чого такі зі злобою весь час на жінок ?)

На розлучення? В тій чи іншій мірі можливо, хоче життя як в інстаграмах, відпочинки, курорти, басейни. А я виплачую кредити і немаю грошей, сказала що набридло. Хоча я думаю проблема не в цьому.
Проблема в тому що вона звикла тебе доїти. Я наприклад не витримав. Самій працювати ФЕ, та і нащо як є ти... а як проблемка виникла так в кущі... зараз дуже багато таких утриманок. Ще буде назад проситися ( по собі знаю) тільки такий непотріб не потрібен. Я свою правда сам попросив на вихід:)

Терпіння немає у людей в теперішньому часі)))Пройде час і кожен в цій ситуації зрозуміє для себе чи правильно поступили,але продовжувати жити треба!Бажаю вам мирно вирішити ситуацію і позбутися пошвидше кредитів!

Блудник, ну чого такі зі злобою весь час на жінок ?)
Бо частіше схожі ситуації трапляються. Так ану розказуй що купила на минулому тижні:)

@Блудник, ну чого такі зі злобою весь час на жінок ?)
Заграє:acute:

хоче життя як в інстаграмах, відпочинки, курорти, басейни.
Авто в оренду, шмотки в оренду, фото з примірочних, всі бажають відтрахтибідохати. Такого життя хоче?)
В інсті, як і в інших соцмережах, реальне життя мало хто показує.

А я виплачую кредити і немаю грошей, сказала що набридло
Окей.

Самій працювати ФЕ, та і нащо як є ти... а як проблемка виникла так в кущі... зараз дуже багато таких утриманок. Ще буде назад проситися ( по собі знаю) тільки такий непотріб не потрібен. Я свою правда сам попросив на вихід:)
:friends:🤝

Блудник, ну без жартів,кожна тема про жінок і ви тут як тут зі своїми доріканнями,можливо ви не розумієте що коли жінка з дитиною сидить і на роботу виходити не можливо ,тоді чоловік при створені сім’ї має це знати ,що утримання на ньому буде в цей період!А якщо у вас такі дівчата попадаються,то можливо з вами проблеми що таких притягуєте собі)))

Все,не хочу розгортати цю тему ,бо в такій ситуації можна кожного зрозуміти,як чоловіка так і жінку!

Блудник, ну без жартів,кожна тема про жінок і ви тут як тут зі своїми доріканнями,можливо ви не розумієте що коли жінка з дитиною сидить і на роботу виходити не можливо ,тоді чоловік при створені сім’ї має це знати ,що утримання на ньому буде в цей період!А якщо у вас такі дівчата попадаються,то можливо з вами проблеми що таких притягуєте собі)))

Все,не хочу розгортати цю тему ,бо в такій ситуації можна кожного зрозуміти,як чоловіка так і жінку!
Та все я розумію. Так автор написав що 3 роки сам все тягнув. А те що мені такі попадаються то мабуть схожу в церкву:)

Юля09, психологія міжособистісних відносин важка тема... Чоловіки бачать зі свої колокольні, жінки зі своєї. Та взагалі ми не можемо знати достеменно, що в них в сім'ї відбувається.

Але.
Розуміння повинно бути у обох друг до друга, а не гра в одні ворота. Жінка з дитиною на руках, а чоловік такий поганий, не працює чи віддає кредити, да піду я від нього, бо він повинен був розуміти, що мене після пологів потрібно забезпечити, бо я не можу працювати. Так? Ну, ок. А от у нас тут жінки чоловіків женуть воювати, навіть тих, хто ледве кульгає. Так де логіка? Чи як? Ти мене забезпечуй вищим, захищай, очко рви за мене, а я ж не можу, я жінка. Так?

Я в крайності вдарився, бо це, як не дивно, зараз відображає суспільне життя і ставлення один до одного.

До речі.
А, ні, не хочу писати...

А от як пісюняріка пристроїти, ми аж біжимо і не думаємо на про що:труселя:

Блудник, Ваш нік,ава теж не є притягувальним хорошого вже)))
То ж з Мортал Комбат!!!!

Скільки людей і стільки думок у кожного є своя історія!Беріть приклад з людей які прожили життя і не жалійтеся ні на кого!Хочете прожити життя,починайте з себе ,що посієте те й пожнете…

Володимирович вибачте за спам не потрібних порад ,шукайте нотаріуса тай все буде добре!)

Скільки людей і стільки думок у кожного є своя історія!Беріть приклад з людей які прожили життя і не жалійтеся ні на кого!Хочете прожити життя,починайте з себе ,що посієте те й пожнете…

Володимирович вибачте за спам не потрібних порад ,шукайте нотаріуса тай все буде добре!)
Завтра цим займуся, дякую всим👍

Назад
Угорі