CreditKasa Розкажіть по кредиткассі

• Автор теми Автор теми Adrenalin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Adrenalin

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
8
Бали
3
Adrenalin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Розкажіть по кредиткассі, брав 15 нарахували уже більше 40 пролонгацій не робив. Договір на 300днів

Розкажіть по кредиткассі, брав 15 нарахували уже більше 40 пролонгацій не робив. Договір на 300днів
Так написано ж багато на форумі. Саме про ці договори "на рік" :rolleyes:
Що саме вам ще розказати :oops:

Просрочка 2 місяці, юридичний стимул уже писав що подають до суду, дзвінки припинились, борг росте і далі. Що очікувати?

Бути готовим до можливого суду.
Тобто мати певну суму для правничого захисту.
Моніторити себе на Судовій владі.
Як тільки/якщо подадуть - звертатись за допомогою.
По касі вже є досить не погані результати ( нівелювання величезних відсотків у позовах ).

А після суду, як відбуваеться повернення їм коштів вся сума зразу, чи якось частинами?

А після суду, як відбуваеться повернення їм коштів вся сума зразу, чи якось частинами?
Для початку той суд має відбутись.
Про решту вже дуже багато раз писалось на форумі.
Або домовляєтесь з шарагою до того як вони дадуть виконавчому листу дію, або виконавець стягуватиме всіма доступними йому діями.

Я не готов проиграть.
Сайт Судова влада це там де платно, я правильно зрозумів?

Хтось може зробити скрін?
1702380901788.webp

У меня сначала насчитали потом скинули до тела+% и уже шестой год это попрашайничают....

Короче 50на 50
А взагалі по новим договорам , були випадки коли пропонували тіло?

Короче 50на 50
А взагалі по новим договорам , були випадки коли пропонували тіло?
Так, хтось писав, що рівно після 300 днів запропонували тіло. Але це все індивідуально. А вам хочу порадити "не біжіть перед батьком в пекло" Ви на це ні як не зможете вплинути.

Назад
Угорі