Роздуми це тільки мої роздуми, хочу почитати що ви про це думаєте

• Автор теми Автор теми Біба і Боба
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 717
Дописи
128
Реакції
48
Бали
68
Біба і Боба не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, от лежу , читаю форум, і думаю звідки скільки колекторських покидьків у нас в Україні береться, робиш свої справи а тут смс чи дзвінок що така то така колекторська шарага отримала права на Ваш договір і тепер ви повині вирішувати питання з ними, це я так розумію сьгодні я захотів стати колектором, завтра я колектор, а після завтра маю право робити треш простим людям, і мені за це нічого небуде? Як взагалі таке можливо, коли буде якась управа на все це бляд...ство?

Біба і Боба, а послепослезавтра на бутылку посадят... Всему свое время.
Да и какой треш? Звонки? Я ты умоляю. Антиспам, блок и все. Пусть, как говорится, нюхают бебру.

Біба і Боба, а послепослезавтра на бутылку посадят... Всему свое время.
Да и какой треш? Звонки? Я ты умоляю. Антиспам, блок и все. Пусть, как говорится, нюхают бебру.
Я за те що колекторські шараги ростуть як гриби, війна їх не касається, закони їм не писані і т.д

Доброго дня всім, от лежу , читаю форум, і думаю звідки скільки колекторських покидьків у нас в Україні береться, робиш свої справи а тут смс чи дзвінок що така то така колекторська шарага отримала права на Ваш договір і тепер ви повині вирішувати питання з ними, це я так розумію сьгодні я захотів стати колектором, завтра я колектор, а після завтра маю право робити треш простим людям, і мені за це нічого небуде? Як взагалі таке можливо, коли буде якась управа на все це бляд...ство?
Це треба мати досвід відмороженого гі---в--на,управа буде колись мабуть

Це треба мати досвід відмороженого гі---в--на,управа буде колись мабуть
Це не досівд, це те що в країні процвітає корупція, закони не мають ніякої сили, особисто в мене одна надія що ЗСУ все змінять

Це не досівд, це те що в країні процвітає корупція, закони не мають ніякої сили, особисто в мене одна надія що ЗСУ все змінять
В мене чоловік військовий я не думаю що треба надіятись тільки на зсу,вони не мають сил боротись і з владою і з корупцією,в них ціль віджати те що забрали в нас,як ви думаєте в них залишаться нерви на всяку ху---й--ню,в першу чергу вони будуть відновлюватись,вони стають байдужі до всього що зараз робить влада

В мене чоловік військовий я не думаю що треба надіятись тільки на зсу,вони не мають сил боротись і з владою і з корупцією,в них ціль віджати те що забрали в нас,як ви думаєте в них залишаться нерви на всяку ху---й--ню,в першу чергу вони будуть відновлюватись,вони стають байдужі до всього що зараз робить влада
Я сам ЗСУ

Не без того що десь колись легенько матюкнутись. Але не в кожному пості.
Не хотілося б закривати тему через порушення правил форуму.

Дивна відповідь на просте спокійне зауваження. Навіть не попередження.
Тим більше тема не ваша.
Якщо вам не подобаються загальні правила для всіх без виключення форумчан, то для чого вам форум?

Дивна відповідь на просте спокійне зауваження. Навіть не попередження.
Тим більше тема не ваша.
Якщо вам не подобаються загальні правила для всіх без виключення форумчан, то для чого вам форум?
Відповідь навіть дуже проста,а форум мені навіть дуже треба,я в такій сра,,,,,що мені кожна тема потрібна

Назад
Угорі