Минералка
Форумчанин
- Дописи
- 361
- Реакції
- 197
- Бали
- 1825
Минералка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт, 23.10 в мене день народження, як обично буває це припало на середину неділі, всі друзі( хоча в мене досить мало людей яких я сприймаю як друзі) працюють на дядька зайняті вирішив свядкувати учора, замовив окремий будиночок на березі ставка, м*ясо риба, тости Олег не переживай найдеш ти собі ще нормальну, потім караоке, якісь коктелі за неадекватну ціну.... ближче до діла.
- Звоне маман, - Олег капец тут таке, ( судячи з емоцій маман думав згорів будинок як мінімум) - Олег не робить телевізор
( колись купив собі плазму під соньку як почався майдан відвіз батькам) ну встаю привів себе в порядок до состоянія що можна сісти за кермо їду до мами, приїхав поїв)) консіліумом з мамою і сестрою вирішив що телек "отошол в мір іной" Ну кажу ну так і бути поїхали в ельдорадо, маман оказалась не готова до поїздки в місто, но сестра каже я поїду, сестрі оказалось треба забрати якусь сумку в дівчини в другому кінці міста, віддати 280 грн в кафешкі, і купити якусь краску для волосся, приїхали в магазин давай вибирати телевізор а прикол в тому що в мами дві супутникові тарілки, мама дивиться два канали і "Свати" вирішили брати якись недоробок
Kivi 55UR50GU
з виду норм купили кронштейн хдмиайка сам телек 13 без гривні кронштей 1380( взагалі ( цікаво а тут можна матюкатись) ******)) і три метри хдеміайки, приїхали до дому, по дорозі сестра ще катанула на якісь горячі бігуді,... прикріпив я ціє чудо технологій на стіну включив обновився і почався піздец.... значок ютуб прописав ак включик відео 720 а таги такі що ад, при тому що заявлено 4к... поліз за фопда.... кароче три години і я довів телевізор до того що він норм показує, дійсно при тому що роутер дає 100 метрів через кабель лагів нема, по вайфаб лаги такі що жесть.... ітог, маман довольна бо є "свати" телек більший чим був був 40" поцілувала в щоку, поздравила, дала банку помідорів, поїхав до дому. (с) Один день з життя форумного ""коллектора""
Потрібно відредагувати текст, все таки з телефону не то.
Помилок скільки як у біча безграмотного)
Хто власник такого девайса в мене є свіжа сервісна прошивка. пишіть в лс.
- Звоне маман, - Олег капец тут таке, ( судячи з емоцій маман думав згорів будинок як мінімум) - Олег не робить телевізор
Kivi 55UR50GU
з виду норм купили кронштейн хдмиайка сам телек 13 без гривні кронштей 1380( взагалі ( цікаво а тут можна матюкатись) ******)) і три метри хдеміайки, приїхали до дому, по дорозі сестра ще катанула на якісь горячі бігуді,... прикріпив я ціє чудо технологій на стіну включив обновився і почався піздец.... значок ютуб прописав ак включик відео 720 а таги такі що ад, при тому що заявлено 4к... поліз за фопда.... кароче три години і я довів телевізор до того що він норм показує, дійсно при тому що роутер дає 100 метрів через кабель лагів нема, по вайфаб лаги такі що жесть.... ітог, маман довольна бо є "свати" телек більший чим був був 40" поцілувала в щоку, поздравила, дала банку помідорів, поїхав до дому. (с) Один день з життя форумного ""коллектора""
Post automatically merged:
Потрібно відредагувати текст, все таки з телефону не то.
Помилок скільки як у біча безграмотного)
Post automatically merged:
Хто власник такого девайса в мене є свіжа сервісна прошивка. пишіть в лс.
Останнє редагування: