Росвен Інвест Україна хто з ними мав справу??

1% вероятности.
У нас обычно адвокаты вырывают очко у соперника. Поэтому не вижу проблемы попробовать отбиться. Ну, то такое. Дело Ваше.
Я два года тягался с одной очень настырной шарагой. И в итоге - решение суда в мою пользу
тоді легше заплатити їм ніж тратити роки і годувати адврквтів
Там сума 32000

1707941727476.jpg

Там сума 32000
Легше - це коли адвокат виграє в суді справу і повертає кошти за правничу допомогу і за судовий збір.
Легше - це коли юрист так будує захист, що в рішенні суду чітке - відмовити в позові.
Легше - це коли з помічю фахівця всі відсотки, штрафи чи ще якась фігня буде списана судівським рішенням і пофігу що шарага собі там хоче.
Не легше - це коли "домовляєшся" і платиш частинами, потім по якийсь причині пропускаєш один платіж...
чи просто їм в голову щось стрелить і вони подають в суд таки, а ти доказуй що "не рижий"...
І знову ж таки звертаєшся до адвокатів...
Ваше діло що робити, проте якщо вже доходить до суду, я особисто б не уповав на "договорняки" якими вони зачастую нехтують.
Сподіваюсь у вас все вийде.

Легше - це коли адвокат виграє в суді справу і повертає кошти за правничу допомогу і за судовий збір.
Легше - це коли юрист так будує захист, що в рішенні суду чітке - відмовити в позові.
Легше - це коли з помічю фахівця всі відсотки, штрафи чи ще якась фігня буде списана судівським рішенням і пофігу що шарага собі там хоче.
Не легше - це коли "домовляєшся" і платиш частинами, потім по якийсь причині пропускаєш один платіж...
чи просто їм в голову щось стрелить і вони подають в суд таки, а ти доказуй що "не рижий"...
І знову ж таки звертаєшся до адвокатів...
Ваше діло що робити, проте якщо вже доходить до суду, я особисто б не уповав на "договорняки" якими вони зачастую нехтують.
Сподіваюсь у вас все вийде.
Дякую вам!
В мене вже був досвід з адвокатами де був позивачем я
То була дуже довга і затратна історія.
З мфо вже бавлюсь не вперше
Все врешті решт закінчувалось тілом іноді й менше ніж тілом та гарантійним листом та всі питання закривались швидко за рахунок наявності грошей і домовленостей з шарагами. Всі цінують час і ніхто не хоче гемору.
Звісно у цьому випадку якби була дикоо захмарна цифра вибору би не було.
Але тут 32000
Мені дорожче обійдеться адвокат і дорога в суд по місцю реєстрації. Плюс в такий час є чим і без того зайнятись. Пробую все на світі сподваюсь що вийде. Звісно 32 їм платити не варіант.

Дякую вам!
В мене вже був досвід з адвокатами де був позивачем я
То була дуже довга і затратна історія.
З мфо вже бавлюсь не вперше
Все врешті решт закінчувалось тілом іноді й менше ніж тілом та гарантійним листом та всі питання закривались швидко за рахунок наявності грошей і домовленостей з шарагами. Всі цінують час і ніхто не хоче гемору.
Звісно у цьому випадку якби була дикоо захмарна цифра вибору би не було.
Але тут 32000
Мені дорожче обійдеться адвокат і дорога в суд по місцю реєстрації. Плюс в такий час є чим і без того зайнятись. Пробую все на світі сподваюсь що вийде. Звісно 32 їм платити не варіант.
В суд їздити нема необхідності і в разі позитивного для Вас рішення витрати на юридичну допомогу можна повернути.

всі питання закривались швидко за рахунок наявності грошей
Тут все вірно.
В будь-якому варіанті це є витрати.
Обирати кому саме їх заплатити і яким чином - справа особиста.
І це є нормальним.
В мене особисто принципово - я ні копійки не заплачу сараям в добровільному порядку.
Занадто вони з мене "поімєлі" в минулому.
Ліпше віддам за юридичну допомогу, але звісно не "вітер" а справжню допомогу.
Але я знаю до кого саме потрібно звернутись буде в разі потреби.

Тут все вірно.
В будь-якому варіанті це є витрати.
Обирати кому саме їх заплатити і яким чином - справа особиста.
І це є нормальним.
В мене особисто принципово - я ні копійки не заплачу сараям в добровільному порядку.
Занадто вони з мене "поімєлі" в минулому.
Ліпше віддам за юридичну допомогу, але звісно не "вітер" а справжню допомогу.
Але я знаю до кого саме потрібно звернутись буде в разі потреби.
З того всьоого з шарагами не був ніколи собі в мінусі
За виключенням сслоан щоб вони у пеклі горіли ( наївний переляканий) відав їм все
Більше таких помилок не зроблю)
У вас мабуть суми великі були?

У вас мабуть суми великі були?
Різні. Для мене так, для когось дрібничка.
Суть не так в сумах, як те що я роками брав і віддавав завжди вправно і з відсотками.
А коли стикнувся з проблемою що не встигаю сплатити, мене послали лісом ще й гроші списали з картки самі.
Тож весь "сімейний портрет" був посланий одним махом в навколосвітню.

В них дійсно позови пусті, додатків немає)
Але звісно боротьбу розпочали , але все тягнеться по причині що в судді немає документів які потрібно для справи, начебто каже що нічого й не надали їй, це виглядає брехнею

Останнє редагування:
Я не хочу тратитись на адвокатів ще ті шахраї
Хочу домовитись до суду

З ними можна якось домовитись?
А що не так з адвокатами ?
По своєму досвіду - Росвен не піде на Ваші умови, поговоріть з адвокатами які на форумі і як надалі діяти , це збереже Ваші нерви та сили

В них дійсно позови пусті, додатків немає)
Але звісно боротьбу розпочали , але все тягнеться по причині що в судді немає документів які потрібно для справи, начебто каже що нічого й не надали їй, це виглядає брехнею
А що не так з адвокатами ?
По своєму досвіду - Росвен не піде на Ваші умови, поговоріть з адвокатами які на форумі і як надалі діяти , це збереже Ваші нерви та сили
Дякую. А який був у вас досвід?

Мені Росвен надали гарантійний лист ,суму збили до тіла ,але не впевнена чи можна їм довіряти

Назад
Угорі Унизу