Роман Рогозвін ,чи знає хтось з якої компанії цей псевдонім ??

• Автор теми Автор теми MFO хейтер
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 860
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MFO хейтер

Форумчанин
Дописи
53
Реакції
30
Бали
308
MFO хейтер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчиняє протиправні дії по відношенню до моєї старої роботи ,слава богу звідти притензій ніяких ,там все розуміють і там я вже не працюю ,але шкода ,що його методи розповсюджується не лише на мене ,а на людей з якими я вже навіть не працюю і на інше оточення.
За будь-яку інформацію буду вдячний ,може він вже писав з яокої він шараги комусь ,бо мені не признається ,я хочу на них в суд подати відразу ,як тільки дізнаюсь хто це

А почему не мудозвон интересно...а так не знаю таких

Ну псевдонім то я так виразився ,якщо ти про це ,понятно шо то не його ім'я ,а то шо він мудозвон і пі*ріла є*ана то то ясно і так
Post automatically merged:

Але я вже дізнався,працює в двох шарагах - монетка і манівео

MFO хейтер, какие они ска мультифункциональные ,хочет вместо одной мивинки в день две)

MFO хейтер, какие они ска мультифункциональные ,хочет вместо одной мивинки в день две)
Та да )ахах
Каже буде за мною шпигувати і вставляти палки в колеса цілий рік , бо контракт на рік )не розказав який
Певно продали комусь

MFO хейтер, пусть себе в задний проход весь год палки вставляет)

Але я вже дізнався,працює в двох шарагах - монетка і манівео
Ну, насколько знаю Манивео скидывает долги в работу "Європейську агенцію з повернення боргів". Скорей всего, этот пациент и работает или там или в аналогичной структуре, в которую разные МФО сливают свою долги. Вряд ли, человек работая в одной МФО, может быть физически оформлен в другой МФО. В суд на этого инкогнито сложно будет подать, трольте его аналогичным способом, как он Вас.

MFO хейтер, пусть себе в задний проход весь год палки вставляет)
Я йому сказав теж щоб він собі в зад їх вставляв )

Ну, насколько знаю Манивео скидывает долги в работу "Європейську агенцію з повернення боргів". Скорей всего, этот пациент и работает или там или в аналогичной структуре, в которую разные МФО сливают свою долги. Вряд ли, человек работая в одной МФО, может быть физически оформлен в другой МФО. В суд на этого инкогнито сложно будет подать, трольте его аналогичным способом, как он Вас.
Я так і розумію цю ситуацію )
Будемо тролити )

Вчиняє протиправні дії по відношенню до моєї старої роботи ,слава богу звідти притензій ніяких ,там все розуміють і там я вже не працюю ,але шкода ,що його методи розповсюджується не лише на мене ,а на людей з якими я вже навіть не працюю і на інше оточення.
За будь-яку інформацію буду вдячний ,може він вже писав з яокої він шараги комусь ,бо мені не признається ,я хочу на них в суд подати відразу ,як тільки дізнаюсь хто це
здогадуюсь хто це такой..... У Вас сісілоун є?

який номер в нього? Не 3757 в кінці київстар?

здогадуюсь хто це такой..... У Вас сісілоун є?

який номер в нього? Не 3757 в кінці київстар?
2442 в кінці,лайф
Та там чорт ногу зламає )
Завжди різні номера
С1ські лоан теж є ,але звідти навіжена телефонує ,я раз підняв і зрозумів що сенсу нема вести бесіду з таким створінням.

У меня тоже самое всю работу на уши поставил ругаться матом, посылает обзывает людей ужас и тоже не пойму откуда он

Helvet, ну вот первое уже выполнено ?%)))

Helvet, неееее, там системно все, одел гарнитуру и давай первый пункт исполнять))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі