Родители хотят нанять адвоката и писать заявление в полицию

• Автор теми Автор теми Натусік
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 3K

Натусік

Форумчанин
Дописи
276
Реакції
149
Бали
343
Натусік не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочуть батьки найняти адвоката щоб розбирався цими шарагами, щей будуть писати заяву в міліцію зато що обдзвонюють, як бути

Хочуть батьки найняти адвоката щоб розбирався цими шарагами
Деньги некуда деть?
щей будуть писати заяву в міліцію зато що обдзвонюють
Это разумно. Нахлебников нужно заставлять работать.

Хочуть батьки найняти адвоката щоб розбирався цими шарагами, щей будуть писати заяву в міліцію зато що обдзвонюють, як бути
И шо? Думаете вы одна кто пытался? Там уже все проплачено, договорено и по сути сделать им ничего не выйдет. К сожалению.
Копите лучше деньги на снос ИНН в будущем.

Возьмите любого с форума, оплатите консультацию и пусть родня, для начала, послушает профильного специалиста.

Нехай всі кого дістають скаржаться,пишуть заяви.
Так і будуть робити, оригінал договору і чеків я не маю, чи докажуть що я маю кредит? Підпису теж нема, я вже аж в паніку впала
И что? Адвокат решит проблему? Он то же самое сделает, что и Вы, только за деньги
Моїх не переконати, сказали будуть йти до адвоката

Моїх не переконати, сказали будуть йти до адвоката
угу, мої теж ходили... адвокат сказав, що мене посадять в тюрму, але за 2000 грн він порішає.. видурив оті 2к і мої задоволені - адже мене не посадили..

Так і будуть робити, оригінал договору і чеків я не маю, чи докажуть що я маю кредит? Підпису теж нема, я вже аж в паніку впала
Нікому нічого не треба доказувати.Вони повинні писати скарги,що дзвонять не ясно хто і вимагають кошти,зовсім стороннім людям.Нехай записують розмови.Роблять скріни смс.

угу, мої теж ходили... адвокат сказав, що мене посадять в тюрму, але за 2000 грн він порішає.. видурив оті 2к і мої задоволені - адже мене не посадили..
Ага, вже ніби договорились з адвокатом

Дзвінками з кредит плюс всіх достают
Я обратилась к адвокату именно по этим ребятам . 20 к, адвокатские запросы, общение через адвоката, жалобы бла бла. Только кредит плюс плевать на это все- будут звонить с левых номеров и докажи что это они. Заявления и жалобы можно самому слать бесплатно, если совсем скучно, эффект тот же.

Нікому нічого не треба доказувати.Вони повинні писати скарги,що дзвонять не ясно хто і вимагають кошти,зовсім стороннім людям.Нехай записують розмови.Роблять скріни смс.
Сестрі 40 раз дзвонили на роботу і представлялися банком

Я обратилась к адвокату именно по этим ребятам . 20 к, адвокатские запросы, общение через адвоката, жалобы бла бла. Только кредит плюс плевать на это все- будут звонить с левых номеров и докажи что это они. Заявления и жалобы можно самому слать бесплатно, если совсем скучно, эффект тот же.
Це просто жoпa

Назад
Угорі