Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Деньги некуда деть?Хочуть батьки найняти адвоката щоб розбирався цими шарагами
Это разумно. Нахлебников нужно заставлять работать.щей будуть писати заяву в міліцію зато що обдзвонюють
И шо? Думаете вы одна кто пытался? Там уже все проплачено, договорено и по сути сделать им ничего не выйдет. К сожалению.Хочуть батьки найняти адвоката щоб розбирався цими шарагами, щей будуть писати заяву в міліцію зато що обдзвонюють, як бути
Возьмите любого с форума, оплатите консультацию и пусть родня, для начала, послушает профильного специалиста.Хочуть батьки найняти адвоката щоб розбирався цими шарагами, щей будуть писати заяву в міліцію зато що обдзвонюють, як бути
А у некоторых даже бесплатная первая...Возьмите любого с форума, оплатите консультацию и пусть родня, для начала, послушает профильного специалиста.
Надо заплатить, ибо воду в ступе толочь, так себе занятие.А у некоторых даже бесплатная первая...
Дзвінками з кредит плюс всіх достаютДеньги некуда деть?
Это разумно. Нахлебников нужно заставлять работать.
Нехай всі кого дістають скаржаться,пишуть заяви.Дзвінками з кредит плюс всіх достают
И что? Адвокат решит проблему? Он то же самое сделает, что и Вы, только за деньгиДзвінками з кредит плюс всіх достают
адвокат за вас кредити не закриєХочуть батьки найняти адвоката щоб розбирався цими шарагами, щей будуть писати заяву в міліцію зато що обдзвонюють, як бути
Так і будуть робити, оригінал договору і чеків я не маю, чи докажуть що я маю кредит? Підпису теж нема, я вже аж в паніку впалаНехай всі кого дістають скаржаться,пишуть заяви.
Моїх не переконати, сказали будуть йти до адвокатаИ что? Адвокат решит проблему? Он то же самое сделает, что и Вы, только за деньги
угу, мої теж ходили... адвокат сказав, що мене посадять в тюрму, але за 2000 грн він порішає.. видурив оті 2к і мої задоволені - адже мене не посадили..Моїх не переконати, сказали будуть йти до адвоката
Нікому нічого не треба доказувати.Вони повинні писати скарги,що дзвонять не ясно хто і вимагають кошти,зовсім стороннім людям.Нехай записують розмови.Роблять скріни смс.Так і будуть робити, оригінал договору і чеків я не маю, чи докажуть що я маю кредит? Підпису теж нема, я вже аж в паніку впала
Ага, вже ніби договорились з адвокатомугу, мої теж ходили... адвокат сказав, що мене посадять в тюрму, але за 2000 грн він порішає.. видурив оті 2к і мої задоволені - адже мене не посадили..
Я обратилась к адвокату именно по этим ребятам . 20 к, адвокатские запросы, общение через адвоката, жалобы бла бла. Только кредит плюс плевать на это все- будут звонить с левых номеров и докажи что это они. Заявления и жалобы можно самому слать бесплатно, если совсем скучно, эффект тот же.Дзвінками з кредит плюс всіх достают
Сестрі 40 раз дзвонили на роботу і представлялися банкомНікому нічого не треба доказувати.Вони повинні писати скарги,що дзвонять не ясно хто і вимагають кошти,зовсім стороннім людям.Нехай записують розмови.Роблять скріни смс.
вітаю, тепер ваших батьків будуть доїти і робити вигляд бурхливої діяльностіАга, вже ніби договорились з адвокатом
жирно
Це просто жoпaЯ обратилась к адвокату именно по этим ребятам . 20 к, адвокатские запросы, общение через адвоката, жалобы бла бла. Только кредит плюс плевать на это все- будут звонить с левых номеров и докажи что это они. Заявления и жалобы можно самому слать бесплатно, если совсем скучно, эффект тот же.
Они кем только не представляются . Сестра пусть отвечает что она сотрудник офиса презедента ))Сестрі 40 раз дзвонили на роботу і представлялися банком