Роботи Дінеро

• Автор теми Автор теми Ната1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 837

Ната1993

Форумчанин
Дописи
67
Реакції
78
Бали
33
Ната1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт 3місяці прострочки 3300тіло все було тихо, тільки електронну штурмували, а сьогодні на номер я змінила його звоне робот "позвоніть по номеру. Компанія Дінеро" хоча я здогадуюсь де вони номерок взяли... Приват.... Чого від них чекати? Все як завжди чи вони більш оригінальні)))

Оффтоп
Ната1993, почему не разместить тему в раздел Динеро?

Привіт 3місяці прострочки 3300тіло все було тихо, тільки електронну штурмували, а сьогодні на номер я змінила його звоне робот "позвоніть по номеру. Компанія Дінеро" хоча я здогадуюсь де вони номерок взяли... Приват.... Чого від них чекати? Все як завжди чи вони більш оригінальні)))

Что бы не возникало таких ситуаций я уже советовал кому то на форуме.Нкжно заводить две новые симки,одну из которых использовать только для банка и не будет таких проблем т.к. если на неё и будут звонить,то вы будете знать кто звонит и что трубку брать не стоит.

до речі така ж, тільки поповнив матері 2 номера телефона на слідуючий день начали на ці номера дзвонити - третій не трогають

Назад
Угорі