Робота вдома. Як заробити не виходячи з дому

• Автор теми Автор теми ivliinaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ivliinaa

Форумчанин
Дописи
54
Реакції
34
Бали
308
ivliinaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі, можливо хтось знає дійсно спосіб як заробити вдома. Цікавить віддалена робота? Сиджу шукаю в неті вже пару тижнів толку 0 , лише найшла копірайтер один, але там заробіток мізерний( але хоч якись і уже добре)

Друзі, можливо хтось знає дійсно спосіб як заробити вдома. Цікавить віддалена робота? Сиджу шукаю в неті вже пару тижнів толку 0 , лише найшла копірайтер один, але там заробіток мізерний( але хоч якись і уже добре)
А що Ви вмієте і яка освіта?

Без навыков программирования, почти нечего не , сайт фрилансеров Вам в помощь еще можете кьюкоментс попробывать.. мало в инете работы .

Залежно від вашої освіти і навичок. Можна займатись репетиторством, робити переклади, писати дипломні, курсові і тд, але знову ж таки - залежно від освіти

расшифровка разговоров по аудио..

Рабочий вариант - какой-нибудь онлайн-магазин, должность аля обзванивать людей и уточнять заказы, жена друга так работает, 100 звонков в день по базе из дома выполняет, пятидневка если не ошибаюсь и зарабатывает 10000 грн\м

Если вам близка тема сидеть на линиях то либо горячие линии либо продажи .Опыта + 3 года .Сейчас работаю на записи по медицине по Москве зп стабильно 15 (18) Больше сидишь ,больше зп .Если близка тема с продажами начните с бадов но там нервы нужны с яйцами (я морально устала после года ) Но зарплата хорошая .В этом плане на ворке и работа юа дохера работ .И если попробуйте ,смотрите чтоб была Россия она платят больше чем наши ;)

Рабочий вариант - какой-нибудь онлайн-магазин, должность аля обзванивать людей и уточнять заказы, жена друга так работает, 100 звонков в день по базе из дома выполняет, пятидневка если не ошибаюсь и зарабатывает 10000 грн\м
Туда фиг вкиснешь при таком заработке я думаю

Morfius, мабудь історичний факультет, філософія.

Замітив, що ніхто і ніколи на таке питання, в таких темах відповіді не дає
Економічна освіта, пропрацювала головним бухгалтером майже 5 років. Закінчила ще додатково курси кондитера , пробувала заробляти на цьому , але місто мале конкуренція велика. Пробувала домашній зефір на замовлення з відправкою по всій Україні( хто любить солодке звертайтесь ) , але це часткові замовлення, окрім цього є ще вільний час тому шукаю роботу

Економічна освіта, пропрацювала головним бухгалтером майже 5 років. Закінчила ще додатково курси кондитера , пробувала заробляти на цьому , але місто мале конкуренція велика. Пробувала домашній зефір на замовлення з відправкою по всій Україні( хто любить солодке звертайтесь ) , але це часткові замовлення, окрім цього є ще вільний час тому шукаю роботу
З якого ви міста?

Останнє редагування:
Я зрозуміла.Я на рахунок кондитери напишу вам в ЛС.
Гаразд
Віддалено роботу шукали за своєю спеціальністю?
Шукала і шукаю. Але мінус у тому, що хоч робота і віддалена, але потрібно приїхати в інше місто на співбесіду ( вони хочуть бачити кому будуть доручати документи ) , але зараз такої змоги немає, синові 1.5 місяця. По-перше потрібно шукати з ким його залишити, по-друге це трата коштів ( з ним зараз великий напряг, кожна копійка потрібна )і немає 100% ймовірності, що візьмуть працювати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі