helen007
Форумчанин
- Дописи
- 57
- Реакції
- 61
- Бали
- 2590
helen007 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Саме так.На скільки знаю, що під час дії Воєнного стану це заборонено.
Двічи. Так.Політ фантазій чи все ж таки хтось з цим стикався?
Крім цього не турбують?На скільки знаю, що під час дії Воєнного стану це заборонено.
Політ фантазій чи все ж таки хтось з цим стикався?
НіКрім цього не турбують?
Дякую!Саме так.
Двічи. Так.
Реально, я закрив за тіло у квітні, тіло 5000, за 2 роки просрочки у особистому кабінеті сума була 132,672.00 тільки спочатку через гарантійкуМені прийшло такий саме лист, слово в слово . Перед ним было смс за тіло пропонували , всього 12 годин дали на оплату .Я не писала їм не знаю за тіло ,чи просто на зв'язок витягували .
Хтось закривав їх за тіло, це реально?
Поки лякають.Вечір добрий.....вже боятись,чи почекати?????
а якщо серйозно, тільки цього не вистачало....?
у сына в Дии показали, а он в армии
До войны ругалась с ними страшно, до меня пару раз дозвонились, пока не поставила Труколлер, кидала им форму 5 сына и Алексам и Укрфинстандарт, не знаю, какая муха их укусила тем более во время войны открывать ВП еще и на военного)))Крім цього не турбують?
Данное сообщение нарушает кучу норм ст.25 ЗУ "О потребительском кредитовании".Не нравится мне это.....вспомнили обо мне на мою голову! куда их слать в случае чего?
Та да...про мошенничество так точно!Данное сообщение нарушает кучу норм ст.25 ЗУ "О потребительском кредитовании".
Ну а что еще? ?Та да...про мошенничество так точно!
Немного не по себе от такого..... может это очередная пугалка.....
"Остаточно передається до суду"... До цього вони лише частинами до суду передавали, чи як?))Не нравится мне это.....вспомнили обо мне на мою голову! куда их слать в случае чего?
Аналогичную хрень прислали…слать туда же куда и раньше)Не нравится мне это.....вспомнили обо мне на мою голову! куда их слать в случае чего?
Знаки питання в цьому реченні зайві. ****** і є ******Ну вот опять....
Вчера на почту прислали "Що мають всі підстави зробити нотаріальний напис",опять выводят на связь?или дeбuлaм закон не писан??