Рішення суду по кредиту набуло чинності. Які мої дії далі?

• Автор теми Автор теми MasterMetalComUa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 2K

MasterMetalComUa

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
MasterMetalComUa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора.
Підкажить, будь ласка, якщо рішення суду по кредиту набрало чинності, то як далі діяти?

У суді участь приймав, присудили виплатити тіло.
Погасити весь борг зразу не зможу.

На даний момент я ФОП без доходу. Максимум, що зможу - це виплатити 10% виконавцям і судовий збір.

Йти у виконавчу чи чекати від них листа?
Чи можна в телефонному режимі з ними вирішувати питання?
Де взяти реквізити для сплати?
Чи потрібно писати якісь заяви?

Ви програли суд?
Доброго вечора.
Підкажить, будь ласка, якщо рішення суду по кредиту набрало чинності, то як далі діяти?

На даний момент я ФОП без доходу. Максимум, що зможу - це виплатити 10% виконавцям і судовий збір.

Перечитав - судячи з усього - так.
Є два варіанти:

1. Ви домовляєтесь з тими, хто на вас подав суд про виплату (частинами, або ще як). Якщо там погодять - платите як домовились, якщо ні -
2. Чекаєте поки виконавчий лист передадуть виконавцю. Далі Вам заблокують рахунки (ФОП 100%) і будуть стягувати гроші чи по зарплатні 20% (якщо така є), чи поки на рахунках не буде достатньо грошей, щоб сплатити те, що присудив суд.

1 варіант дешевше, адже не включає в себе комісію виконавця 10% від вартості позову + 1000 на росходи виконавця на поштові повідомлення, винесення постанов та ін.

Ви програли суд?

Перечитав - судячи з усього - так.
Є два варіанти:

1. Ви домовляєтесь з тими, хто на вас подав суд про виплату (частинами, або ще як). Якщо там погодять - платите як домовились, якщо ні -
2. Чекаєте поки виконавчий лист передадуть виконавцю. Далі Вам заблокують рахунки (ФОП 100%) і будуть стягувати гроші чи по зарплатні 20% (якщо така є), чи поки на рахунках не буде достатньо грошей, щоб сплатити те, що присудив суд.

1 варіант дешевше, адже не включає в себе комісію виконавця 10% від вартості позову + 1000 на росходи виконавця на поштові повідомлення, винесення постанов та ін.
Домовитись з Приватом навряд чи вийде, бо на їх умовах я все одно не потягну як вони захочуть - зараз це рішення по кредитці 48 тис., а ще додасться фоп-кредит, та від пумба 2 кредита.

Тому я сподіваюся на те, щоб заплатити виконавцям їх частину, а банку платити по можливості, або відсоток з рахунків/карток на яких суми мізерні бувають.
Наскільки можливий такий варіант?

Домовитись з Приватом навряд чи вийде, бо на їх умовах я все одно не потягну як вони захочуть - зараз це рішення по кредитці 48 тис., а ще додасться фоп-кредит, та від пумба 2 кредита.

Тому я сподіваюся на те, щоб заплатити виконавцям їх частину, а банку платити по можливості, або відсоток з рахунків/карток на яких суми мізерні бувають.
Ніяких домовленостей не буде, виконавець працюватиме жорстко як має бути, якщо в нього не буде справ важливіше. Можливо я помиляюсь.

Звичайно ні. Не домовитесь з виконавцем.
Тоді тільки залишається чекати, поки приват віднесе винавчий до виконавця і ті будуть списувати з Вас до 20%. Як це працює по ФОП - я хз чесно кажучи. Якщо він у вас нульовий, то тим паче.

Доброго вечора.

Чи потрібно писати

Если откроют на Вас исполнительное производство, то просто платите каждый месяц сколько сможете. Главное, чтобы Вы просто платите. Это единственное, что требует каждый исполнитель. А сколько Вы платите это уже Вам решать.

Если откроют на Вас исполнительное производство, то просто платите каждый месяц сколько сможете. Главное, чтобы Вы просто платите. Это единственное, что требует каждый исполнитель. А сколько Вы платите это уже Вам решать.
Это если нормальный исполнитель будет. А если отбитый, то ему пофиг, все равно все заблокирует, пока все не отдашь.

Доброго вечора.

Яка загальна сума боргу?
Чи є якесь майно? Нерухомість, авто?

Яка загальна сума боргу?
Чи є якесь майно? Нерухомість, авто?
Борг 48 тис. грн.
З майна тільки особисті речі, серед яких особливо цінного вже нічого не залишилось.
Виконавцю гроші можу знайти, щоб його інтерес задовільнити, тому не зовсім розумію, який сенс йому буде зі мною поратися.

Борг 48 тис. грн.
З майна тільки особисті речі, серед яких особливо цінного вже нічого не залишилось.
Виконавцю гроші можу знайти, щоб його інтерес задовільнити, тому не зовсім розумію, який сенс йому буде зі мною поратися.
Это так не работает... Если исполнитель не будет выполнять свои обязанности, банк просто поменяет его и все.

Это если нормальный исполнитель будет. А если отбитый, то ему пофиг, все равно все заблокирует, пока все не отдашь.
Пишешь заявление про визначення поточного рахунку для здійснення видаткових операцій видаткових операцій и всё равно сможешь снимать 13400 в месяц, или если это целевой счёт, то тем более исполнитель обязан разблокировать счёт, если исполнитель этого не делает,то жалоба в суд и исполнитель как миленький сделает то, что он обязан, иначе заплатит штраф, потом ещё штраф, потом может получить дисциплинарное взыскание или вообще лишиться статуса исполнителя в виде приостановления его деятельности. Да, у исполнителя есть функция 20% , но это всё равно не столько сколько бы он смог получить сразу при блокировке счетов, плюс есть функция платёжная инструкция, но опять же при поступлении денег на счёт у Вас ещё есть время успеть их снять, потому что исполнитель сначала делает запрос о банковской тайне и только потом, когда банк сообщит, что у Вас есть на счёте деньги, то может отправить платёжную инструкцию, чтобы списать деньги себе на счёт. В общем в принципе исполнителя тоже можно наказывать, если заморочиться.

Борг 48 тис. грн.
Згідно порядку дій він зобов'язаний арештувати ваші картки. Це обов'язок його а не право.
П.с. я питав про загальні борги. Разом з цими 48

Згідно порядку дій він зобов'язаний арештувати ваші картки. Це обов'язок його а не право.
П.с. я питав про загальні борги. Разом з цими 48
По іншим кредитам поки в суд не подано.
Загалом біля 160-180 тис. (це окрім цього карткового 48 ще КУБ-кредит у Привата, Пумб-картка, та Пумб-кредит готівкою).

По іншим кредитам поки в суд не подано.
Загалом біля 160-180 тис. (це окрім цього карткового 48 ще КУБ-кредит у Привата, Пумб-картка, та Пумб-кредит готівкою).
Тоді, можливо, вам буде цікаво... Почитайте ось цю статтю...
Це варіант як закрити всі і одразу. З виконавчими та всім іншим...

Назад
Угорі