Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
По рiзному. Вiд мiсяця до трьох бувало .Хто підкаже скільки чекати рішення на сайті НАЦКОМУ, склали акт про правопорушення, пройшло 2 тижні, нічого не чутно
А які результати взагалі бувають, після складення акту на МФО, вони повинні усунити порушення? І відзвітуватися перед нацкомом?По рiзному. Вiд мiсяця до трьох бувало .
Хочеться спробувати повернути свої кошти, вони так потрібні?По рiзному. Вiд мiсяця до трьох бувало .
У некоторых мфо удавалось вернуть людям. Нужна настойчивость и упорство.А які результати взагалі бувають, після складення акту на МФО, вони повинні усунити порушення? І відзвітуватися перед нацкомом?
Хочеться спробувати повернути свої кошти, вони так потрібні?
Будемо старатисяУ некоторых мфо удавалось вернуть людям. Нужна настойчивость и упорство.
Був акт. В кабінеті висить сума та що брала, без відсотків, штрафів і пеніА які результати взагалі бувають, після складення акту на МФО, вони повинні усунити порушення? І відзвітуватися перед нацкомом?
Хочеться спробувати повернути свої кошти, вони так потрібні?
Я те що взяла, повернула через пів години, але вліпили страховку, на яку я забыла, на страховку нарахували 15000 тис пені за 3 місяці, які батьки благополучно оплатили після погроз, хочеться повернути якосьБув акт. В кабінеті висить сума та що брала, без відсотків, штрафів і пені
Яке МФО? У мене кф.юаЯ те що взяла, повернула через пів години, але вліпили страховку, на яку я забыла, на страховку нарахували 15000 тис пені за 3 місяці, які батьки благополучно оплатили після погроз, хочеться повернути якось
Качай грошіЯке МФО? У мене кф.юа