Revolut закриває рахунки українців

• Автор теми Автор теми BlackСаt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 236

BlackСаt

Шпион УкрКотНадзора
Перевірений
Дописи
2813
Реакції
7576
Бали
5735
BlackСаt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Revolut закриває рахунки українців через вимоги законодавства.
Британський необанк Revolut призупиняє надання послуг в Україні через вимоги місцевого законодавства. Повідомлення з таким змістом почали надходити користувачам в Україні сьогодні, 22 грудня. Відповідні рахунки можна було відкрити на початку року після того як Revolut почав працювати з українськими клієнтами. Протягом 60 днів користувачі зможуть вивести кошти з рахунків, йдеться у повідомленні компанії, яке отримала репортерка Forbes Ukraine як українська користувачка Revolut.

*гуглит необанк в Молдове, там всем на всё пофиг*

Фенита ля комедия
Screenshot_2025-12-30-02-35-05-434_com.google.android.gm-edit.webp

Revolut закриває рахунки українців через вимоги законодавства.
Британський необанк Revolut призупиняє надання послуг в Україні через вимоги місцевого законодавства. Повідомлення з таким змістом почали надходити користувачам в Україні сьогодні, 22 грудня. Відповідні рахунки можна було відкрити на початку року після того як Revolut почав працювати з українськими клієнтами. Протягом 60 днів користувачі зможуть вивести кошти з рахунків, йдеться у повідомленні компанії, яке отримала репортерка Forbes Ukraine як українська користувачка Revolut.
Я сам закрыл Revolut и перешёл на Wise. То же самое, что и Revolut. Те же фишки и удобства. Но не знаю, работает ли он в Украине.

Фенита ля комедия
Screenshot_2025-12-30-02-35-05-434_com.google.android.gm-edit.webp
Украине просто не нужны сильные конкуренты из вне, которые будут забирать хлеб. Вот и вся причина, почему такой расклад. Всё давно поделено, и всяким там Револютам в Украине не место. Зачем Револют, если есть Приватбанк?)))))))))

Очень)
Посмотрел по другим странам - все доступно. В принципе, другого и не ожидал.
Скоро будем гречку менять на мясо, перловку - на папиросы, пшеницу - на одежду.

Очень)
Посмотрел по другим странам - все доступно. В принципе, другого и не ожидал.
Скоро будем гречку менять на мясо, перловку - на папиросы, пшеницу - на одежду.
Здобулі.... казав один (нині покійний) діяч....

От цікаво, мені лист так і не прийшов, може тому що я з під польського ВПН рееструвався....

Назад
Угорі