Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене такого агрегату немає, так що чекаємо від тебе рецептів. Наскільки я знаю, це звичайна духовка з обдувом.Так, а рецепты в аэрогриле будут?
А то я заказал, 21 числа должен приехать)
Было бы интересно
Ось тут я повністю погоджуюся! А ще коли їх...троє,та й пес заглядає в очі так,ніби тиждень не їв,то вже кусок не полізе...доведеться роздати більш нужденним.!
Тому до кухні потрібно пробиратися вночі, на ципках, попередньо знявши капці...та й то не факт,що ця затія увінчається успіхом...більш за все за тобою пильно спостерігають,ще й мабуть склали між собою графік чергувань, так,що "кордон" в надійних лапах.
Хоч на ципках,хоч на руках,в скільки б не встав,тільки вийду в коридор-попереду летить спина,добре,що в білих цятках,а то б я вже вбилася,а позату грохіт,начє кінь цокає.Ось тут я повністю погоджуюся! А ще коли їх...троє,та й пес заглядає в очі так,ніби тиждень не їв,то вже кусок не полізе...доведеться роздати більш нужденним.!
Тому до кухні потрібно пробиратися вночі, на ципках, попередньо знявши капці...та й то не факт,що ця затія увінчається успіхом...більш за все за тобою пильно спостерігають,ще й мабуть склали між собою графік чергувань, так,що "кордон" в надійних лапах.
Мені простіше,я в своєму будинку і сусідка по батареї гупати не буде...Це по молодості,коли жили в квартирі,а малий з кицькою гасали,то бабця знизу була певна,що я зібрав усіх наркоманів з району...бо вона бачила,що вони зі мною вітаються.Хоч на ципках,хоч на руках,в скільки б не встав,тільки вийду в коридор-попереду летить спина,добре,що в білих цятках,а то б я вже вбилася,а позату грохіт,начє кінь цокає.
А зранку сусідка знизу знов свою пісню:це бандіти,я не сплю ночами
Только маленькая))Наскільки я знаю, це звичайна духовка з обдувом.
В мене такого агрегату немає
Рецепт от Ючекаємо від тебе рецептів
У меня кент,именно для этого приобрел цервконый календарь..
Ось дівчата буде в мене насртій,половлю всіх....(не люблять фоткатися.)Мені простіше,я в своєму будинку і сусідка по батареї гупати не буде...Це по молодості,коли жили в квартирі,а малий з кицькою гасали,то бабця знизу була певна,що я зібрав усіх наркоманів з району...бо вона бачила,що вони зі мною вітаються.
Соусу забагацько,ну то як на мене
Кого половиш? Дівчат,щоб сфоткать?У меня кент,именно для этого приобрел цервконый календарь..
Ось дівчата буде в мене насртій,половлю всіх....(не люблять фоткатися.)
Береш шматочок яйця на вилку і макаєш в соус. Перемішувати не потрібно.Соусу забагацько,ну то як на мене
З дівками проблем менше...Мав на увазі своїх звірів.Соусу забагацько,ну то як на мене
Кого половиш? Дівчат,щоб сфоткать?
А,ясно,а то я думаю:нащо нам ті дівки. Звірі-то класно!З дівками проблем менше...Мав на увазі своїх звірів.
А горошок по тарілці ганять? Тоді ясно,навіщо стільки майонезуЗ дівками проблем менше...Мав на увазі своїх звірів.
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги