Реструктиризація Мілоан вихід в прострочку

• Автор теми Автор теми kartunket
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K

kartunket

Форумчанин
Дописи
189
Реакції
13
Бали
1043
kartunket не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, підключила Я на свою голову реструктиризацію в мілоан, кожних 15 днів по 1500грн ( тіло 15 тис) виплатилп вже 6 платежів , сумма зараз 21 тис , до тіла щ4 далекооооо ??? не питайте нащо я це підключила і платила а не вийшла в прострочку... тоді коли в мене був ще тенго який через 58 днів ігнору запропонував тіло оплатити ( а це одне шарага) могла б і зними так зробити але вже як є
Питання наступне, якщо я зупуняю ці виплати ( може в когось є досвід) чи пропонують вони ТІЛО після тих оплат реструктир, чи мінусують ці внески???
Як мені правильно вийти в прострочку і закриьи їх га вигідних умовах

Йомайо????це типу як пролангація і
Виходить...
А як мені тоді вчинити, не платити, чекати щоб запропонували тіло???в мене кредит відкритий вже вних більше 60 днів, якщо вийду в прострочку продадуть колекторам

Просто стільки пишуть про ці реструктуризації,що не лізьте.Ви оплатили 9тис?І ще 21 залишилась?При тілі 15?

Всім привіт, підключила Я на свою голову реструктиризацію в мілоан, кожних 15 днів по 1500грн ( тіло 15 тис) виплатилп вже 6 платежів , сумма зараз 21 тис , до тіла щ4 далекооооо ??? не питайте нащо я це підключила і платила а не вийшла в прострочку... тоді коли в мене був ще тенго який через 58 днів ігнору запропонував тіло оплатити ( а це одне шарага) могла б і зними так зробити але вже як є
Питання наступне, якщо я зупуняю ці виплати ( може в когось є досвід) чи пропонують вони ТІЛО після тих оплат реструктир, чи мінусують ці внески???
Предлагают тело, если и ничего оплачено не было)
Правильно выйти в просрочку - перестать платить да и все.
Меньше не предложат, а скажут, что нарушили условия договора и все аннулировалось)
Так что игнор и ждать
Йомайо????це типу як пролангація і
Виходить...
А як мені тоді вчинити, не платити, чекати щоб запропонували тіло???в мене кредит відкритий вже вних більше 60 днів, якщо вийду в прострочку продадуть колекторам
Перед продажей обычно предлагают тело

Нет, ничего не минусуют, все Ваши проплаты, просто сгорают, и они насчитывают Вам долг по новой со всеми % и штрафами.
Перестаньте платить и ждите, пока предложат Вам выгодные для Вас условия.

Перечитайте изначальный договор. Потом доп про реструктуризацию. И ждите продажи калам.
Тем можно мозг пудрить и требовать оплатить остаток. Но кому продадут и что будет дальше - хз.
Нынешним платить уже точно нет смысла.

Доброго вечора, така ж ситуація була, проплатила три рази, потім не було з чого, перестала, через деякий час запропонували трошки менше тіла, закрила. Тіло 5000 стільки ж процентів, ще пролонгацій було багато.

Предлагают тело, если и ничего оплачено не было)
Правильно выйти в просрочку - перестать платить да и все.
Меньше не предложат, а скажут, что нарушили условия договора и все аннулировалось)
Так что игнор и ждать

Перед продажей обычно предлагают телот

Доброго вечора, така ж ситуація була, проплатила три рази, потім не було з чого, перестала, через деякий час запропонували трошки менше тіла, закрила. Тіло 5000 стільки ж процентів, ще пролонгацій було багато.
Це саме мілоан????а за який час запропонували???? Ви перестали платити, вони начисляли %% а потім що прийшло смс закрити на сумму меншу тіла?? Скільки часу пройшло

Це саме мілоан????а за який час запропонували???? Ви перестали платити, вони начисляли %% а потім що прийшло смс закрити на сумму меншу тіла?? Скільки часу пройшло
Так це саме мілоан, десь через місяців 2 як перестала платити, в кабінет не заходила, сім карта відключена, прийшов лист на електронку
Але
Але трохи виплачувала поза реструктирузацією

Вкладення

• IMG_20210719_194928.webp
    IMG_20210719_194928.webp
    93.3 Кб · Перегляди: 97
Милоан,да. Тоже примерно через 2 месяца предложили закрыть за тело. Смс и на почту слали предложения

Так це саме мілоан, десь через місяців 2 як перестала платити, в кабінет не заходила, сім карта відключена, прийшов лист на електронку
Але

Але трохи виплачувала поза реструктирузацією
Дякую за відплвідь , а дуже дзвонили /писали? Рідним, на роботк?? Ну вам не відлмо бл картка відключена
Ви міняли сімку???
Милоан,да. Тоже примерно через 2 месяца предложили закрыть за тело. Смс и на почту слали предложения
а дуже дзвонили /писали? Рідним, на роботк?? Чи лише вам ???
Ви міняли сімку???
Вам запропонували тіло після прострочки чи після оплат реструктиризацій

Дякую за відплвідь , а дуже дзвонили /писали? Рідним, на роботк?? Ну вам не відлмо бл картка відключена
Ви міняли сімку???

Ви міняли сімку???
Тем, с кем проживаю звонили всем. Лично я общался раз, ибо номер спутал и ответил на звонок случайно. Письма смс слали.
Они не самые занозчивые.
Пролонгаций никаких не делал

Я тоже подключил когда-то, но не разу не платил...)) Продали и нечего не предложили

Ви міняли сімку???

Ви міняли сімку???
Не знаю ще кому звонили чи ні, ніхто не казав. Запропонували після реструктуризації, декілька проплат було і все

мне тоже предложили списание до тела. но после "подать заявку" мне пришло, что подключена реструктуризация, которой я не просила.

склоняюсь к мысли, что никто там и не собирался ничего списывать. так, замануха, чтобы я в ЛК зашла

мне тоже предложили списание до тела. но после "подать заявку" мне пришло, что подключена реструктуризация, которой я не просила.

склоняюсь к мысли, что никто там и не собирался ничего списывать. так, замануха, чтобы я в ЛК зашла
Мені списали, я подала заявку, дочекалася схвалення, на другий день закрила, дали три дні на оплату

Отримав таку пропозицію , незнаю що робити..

Вкладення

• C2C604AA-0585-487D-ACEC-9779E17E2CFE.webp
    C2C604AA-0585-487D-ACEC-9779E17E2CFE.webp
    147.6 Кб · Перегляди: 81
Назад
Угорі